Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf Gerrits in
De wijk
[Terug naar plaats De wijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Gerrits
De Stobbe 14
7957EH De wijk

tel: 0522-443653

Professionele aanpak 

Om de kwaliteit van onze bouwprojecten in de regio De Wijk, Meppel, Hoogeveen en Zwolle te kunnen waarborgen gaan wij altijd voor de juiste aanpak. Wij komen graag een keer bij u langs om de situatie te bekijken. Ideeën moeten groeien. Daarom is het verstandig om dat in een vroeg stadium met ons te bekijken. Waar voor u de moeilijkheden liggen zien wij oplossingen. Wij maken een plan op maat die aansluit bij uw wensen. Door onze ervaring kunnen wij rekening houden met een budget en een raming geven van de bouwkosten. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Wij hebben er zin in. 
 
Levering en verkoop materiaal 
 
Goed materiaal maakt het verschil. U kunt bij ons uw materialen bestellen voor de bouw. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit materialen die opgewassen zijn tegen ieder project. Neem contact op als u meer wilt weten over de levering en verkoop van materialen van ons bouwbedrijf. 
 
Duidelijke prijsafspraken 
 
Voorafgaande aan onze werkzaamheden voorzien wij u eerst van een heldere offerte en vervolgens maken wij duidelijke prijsafspraken. Dit zorgt ervoor dat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. U weet wat u kan en mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Effectief en professioneel. 
 
Kwaliteit in alle diensten 
 
Ten slotte garanderen wij natuurlijk kwaliteit in alle bouwprojecten en diensten die wij u als bouwbedrijf uit De Wijk bieden. Ons grote, tevreden en vaste klantenbestand is hier het voorbeeld van. Veel bedrijven en particulieren, maar ook gemeentes en instanties weten ons altijd weer te vinden als zij kiezen voor vakmanschap en doelgerichte oplossingen met betrekking tot uiteenlopende bouwprojecten. 
 
  • Badkamers  
  • Bouwtekening  
  • Carport  
  • Fundering  
  • Huis Bouwen  
  • Veranda