Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Klussenier Pascal Pak in
Hellevoetsluis
[Terug naar plaats Hellevoetsluis]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Klussenier Pascal Pak
Mossel 73
3225 BG Hellevoetsluis

tel: 0181 882034

Extra informatie

De Klussenier Pascal Pak is geboren in Schiedam en opgegroeid in Hellevoetsluis. Hij woont samen met zijn vrouw Claudia en drie kinderen. Na een technische opleiding is Pascal al snel in de bouw terechtgekomen. Na ruim 10 jaar in de bouw gewerkt te hebben kun je wel stellen dat De Klussenier Pascal Pak een echte allrounder is. Hij is beschikbaar voor particulieren en bedrijven voor alle bouw en verbouwklussen in en rond het huis.   
De bouwbranche heeft Pascal een schat aan vakmanschap opgeleverd. Van het renoveren van oude woningen tot een aanbouw metselen, het installeren van een keuken, leidingen leggen, timmerwerk, stucwerk kortom de veelzijdige vakman. En hij blijft zich ontwikkelen doormiddel van diverse vaktrainingen, zo heeft Pascal onlangs een Velux vaktraining gevolgd. Hij is door Velux erkend Installateur waardoor hij producten zoals dakramen en accessoires kan leveren maar ook deskundig kan plaatsen 
 
De Klussenier Pascal Pak houdt van zijn vak, hij werkt netjes en is klantgericht. Hij voorziet de klant graag van deskundig advies. Pascal rekent geen voorrijkosten en geeft vooraf een vrijblijvende offerte. Ook geeft De Klussenier Pascal Pak 12 maanden garantie op geleverd werk en is hij aangesloten bij het Vlok, de branchevereniging. 
 
Over De Klussenier 
 
De slogan ‘Vertrouwd Verbouwen’ geeft aan dat De Klussenier een veelzijdige vakman is die u uw opdracht voor verbouw, renovatie, onderhoud en allerlei soorten bouwwerkzaamheden met een gerust hart kunt toevertrouwen. 
 
Het onderscheid met traditionele klusbedrijven is dat hij door als Klussenier zijn diensten aan te bieden, een duidelijke keuze heeft gemaakt voor gegarandeerde kwaliteit. Hij durft het aan dat u zijn werk langs de meetlat legt want een Klussenier tekent ervoor dat hij de afgesproken kwaliteit levert. En ‘afspraak=afspraak’. 
 
Onder de naam van de kwaliteitsformule De Klussenier exploiteert hij zijn eigen bedrijf. Iedere Klussenier onderschrijft de formulespelregels die voor u als opdrachtgever een garantie inhouden. 
 
Elke kandidaat-Klussenier wordt in eerste instantie intensief op zijn veelzijdige vakmanschap getest. Zo loopt hij stage bij ervaren Klusseniers. Slechts 5% van alle kandidaten komt uiteindelijk aan de eindstreep. Voordat hij zich überhaupt Klussenier mag noemen, volgt hij een zesdaagse starttraining waarbij hij vertrouwd wordt gemaakt met ondernemersvaardigheden. 
 
Meer dan 200 Klusseniers in Nederland beseffen dat zij het visitekaartje zijn van een unieke serviceformule. Maar ook van hun eigen bedrijf. Die combinatie maakt dat u uw opdracht met een gerust hart aan De Klussenier bij u in de buurt kunt toevertrouwen. 
 
 
Onze werkwijze 
 
‘Vertrouwd Verbouwen’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan de veelzijdige Klussenier kunt toevertrouwen. Hij beheerst het brede scala van klussen tot aannemerswerkzaamheden. Hij is op zijn vakmanschap geselecteerd om als De Klussenier u zijn diensten aan te bieden. 
 
Bent u benieuwd hoe De Klussenier werkt? Bekijk de Klussenier promofilm. Heeft u dan nog vragen, bel De Klussenier bij u in de buurt. Hij helpt u graag verder.