Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Dijk Bouwbedrijf BV Van in
Vledder
[Terug naar plaats Vledder]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dijk Bouwbedrijf BV Van
Dorpsstraat 12
8381AN Vledder

tel: 0521-381260

Extra informatie

Bouwbedrijf Van Dijk BV is gevestigd in Vledder en heeft een nevenvestiging in Havelte. Wij verzorgen nieuwbouw voor bedrijven en woningen, wij verbouwen bedrijfspanden en woningen, wij restaureren en/of renoveren. Onze werkplaats is voorzien van moderne houtbewerkingmachines waarmee wij kozijnen, ramen, deuren en trappen voor onze projecten realiseren. Ook zogenaamde houtskeletbouwwanden en andere prefab-onderdelen ten behoeve van onze projecten worden in deze werkplaats gemaakt.

Al meer dan 120 jaar lang werken wij aan uiteenlopende bouwprojecten in Zuidwest Drenthe, Noordwest Overijssel en Zuidoost Friesland. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van techniek en veiligheid.