Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
A J Bessels Aannemingsbedrijf in
Wilp
[Terug naar plaats Wilp]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

A J Bessels Aannemingsbedrijf
Enkweg 10
7384CP Wilp

tel: 0571-261439

Extra informatie

Bouwen vanuit de werkelijke behoefte die mensen hebben.   
Vertaald naar de praktijk wil dat zeggen een persoonlijke aanpak: eerst luisteren, daarna adviseren. Gevolgd door klantgericht bouwen, begeleiden, nazorg; want afspraak is afspraak. Dit allemaal vanuit een strak geregisseerde organisatie. 
 
Zo iets is natuurlijk niet van de ene op de andere dag gerealiseerd. Je zou kunnen zeggen "het is van vader op zoon overgedragen". 
 
In het begin van de vorige eeuw startte Jan Bessels in de Posterenk een timmerfabriek. Deze werd na verloop van tijd overgenomen door zijn drie zoons. Eén van hen, Ab Bessels, verliet na de Tweede Wereldoorlog het bedrijf en bouwde een eigen aannemingsbedrijf op. In 1963 nam Joop, de zoon van Ab, het bedrijf over. Vanaf het jaar 2000 deed alweer de vierde generatie haar intrede in het aannemingsbedrijf: Joops zoon Jeroen werd in de leiding van het bedrijf opgenomen. 
 
Als je vraagt naar Jeroens ambitie, dan antwoordt hij: "Ik wil de kwaliteit van werk voor alles handhaven en bevorderen, want degelijkheid zit in ons bedrijf, sterker nog: ís ons bedrijf. Onze medewerkers voelen dat aan en handelen daar naar. Op die wijze geven wij invulling aan de werkelijke behoefte van de klant. Want hoewel klantgericht bouwen momenteel een modewoord binnen de bouwwereld lijkt te zijn, hebben wij nooit anders gedaan. Wij vullen klantwensen kwalitatief in. Het zit ons in het bloed." 
 
Aannemingsbedrijf A.J. Bessels staat u terzijde in het gehele traject van bouwtekening tot oplevering van uw bouwwens. Hiertoe ondersteunt zij u met haar eigen zeer kundige afdeling Projectontwikkeling en een vast team van architecten, waar het bedrijf al een jarenlange relatie mee heeft. Zij zorgt dat het gehele bouwtraject wordt gestuurd en begeleid vanuit één coördinererend punt zodat het project exact op maat gerealiseerd wordt zonder afstemmingsproblemen. Aannemingsbedrijf A.J.Bessels neemt u zorgen uit handen.