Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
M & BBM Kozijnen in
Bodegraven
[Terug naar plaats Bodegraven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

M & BBM Kozijnen
Doortocht 3
2411DS Bodegraven

tel: 0172-615083

Extra informatie

M&BBM Kozijnen   
 
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van: 
 
  • Kozijnen 
  • Voordeuren 
  • Erkers 
  • Dakkapellen 
  • Trappen 
  • Tuinmeubels 
  • Steigerdelen 
  • ... en meer! 
 
Bij ons worden de kozijnen en ramen vervaardigd van meranti en/of andere geschikte houtsoorten die worden geleverd met het FSC-keurmerk. Onze producten worden twee keer voorbehandeld in grondverf. 
 
Wij geven tien jaar garantie op onze producten. Wij werken met hout dat voorzien is van het KOMO-keurmerk en onze producten zijn voorzien van hang- en sluitwerk met het politiekeurmerk. 
 
Wij geven u graag advies en informatie over onze producten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer 0172 - 615083 of via ons contactformulier. 
 
M&BBM Kozijnen geeft u de mogelijk om rentevrij in termijnen te betalen. Vraag naar de voorwaarden.  
 
 
Kozijnen 
 
 
Houten kozijnen geven uw huis een natuurlijke, sfeervolle uitstraling. Onze houten kozijnen zijn gemaakt van het beste soort tropisch hardhout zoals Meranti. 
 
Het hardhout is afkomstig uit speciale productiebossen en wordt op ecologisch verantwoorde wijze gekapt: de garantie voor een minder milieubelastende productie. 
 
Onze houten kozijnen zijn leverbaar in elke gewenste uitstraling, kleurstelling en vormgeving, van modern tot klassiek. Exact op maat gemaakt met de juiste afwerking en detaillering. 
 
Door een intensieve voor- en nabewerking voldoen onze houten kozijnen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben zij een bijzonder lange levensduur. Het houten kozijn vraagt dan ook weinig onderhoud en u kunt ze in elke kleur en glans verven!