Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Chaam Montage in
Chaam
[Terug naar plaats Chaam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy

Alphensebaan 8b
4861 RA Chaam

tel: 06-19216031

Extra informatie

Vanuit Chaam bedienen wij een grote regio. We verkopen en monteren kozijnen tot ver in de omtrek. Klanten komen grofweg uit de regio Breda, Tilburg, Eindhoven en Turnhout.   
Hoe werken wij? 
 
We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Er wordt u uitgelegd wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Creatief als we zijn, gaan we hierin ver en proberen we uw wensen te realiseren. U krijgt daarna een vrijblijvende offerte die u rustig op uw gemak kunt doornemen. Het gaat tenslotte niet op een zak aardappelen, toch? 
 
Bij de bevestiging van een order zullen we u een tijdsplanning geven, zodat u weet waar u aan toe bent. Op uur en tijd staan wij voor u klaar om het bestelde zo snel mogelijk te plaatsen. Onze ervaren monteurs plaatsen uw nieuwe kunstof kozijnen vaardig en vakkundig, waarna u nog jaren plezier van uw aankoop zult hebben. 
 
Waarom Kunstof Kozijnen? 
 
Kunstof kozijnen hebben de volgende voordelen: 
 
- Volledig onderhoudsarm 
- Vele kleurmogelijkheden, waarvan 50 kleuren in houtnerfstructuur 
- Hoge isolatie van geluid en warmte 
- Zeer lange levensduur 
- Inbraakwerend 
- Waardevermeerdering van uw woning