Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Van den Brandhof De Meern B.V. in
De meern
[Terug naar plaats De meern]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van den Brandhof De Meern B.V.
Damzigt 38
3454 PS De meern

tel: 030 6664041

Extra informatie

Houtbewerking en interieurbouw   
Van den Brandhof De Meern B.V. is gespecialiseerd in houtbewerking en interieurbouw en werkt voornamelijk voor bedrijven en architecten. Wij leveren kozijnen, ramen, deuren en betimmeringen voor de utiliteitsbouw, restauratie- en renovatieprojecten. Onze interieurafdeling maakt balies, kasten en betimmeringen voor bijvoorbeeld kantoren, gezondheidszorg, onderwijs en musea. Ook worden er via architecten woonhuizen ingericht voor particulieren. Van den Brandhof De Meern B.V. levert u het totale concept. Zo hebben we naast het bewerken van hout en plaatmaterialen een eigen spuiterij en verwerken we metaalwerk, glas, etc. in onze eindproducten via het betrekken van vaste toeleveranciers. 
 
De historie van het bedrijf gaat terug tot 1953 en in de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote timmerfabriek en interieurbouwbedrijf. We werken al jaren met een vaste groep van 20 tot 25 medewerkers. Al het timmerwerk wordt geleverd onder KOMO-keur en indien van toepassing onder SGT-garantie.  
 
Van den Brandhof De Meern B.V. is actief lid van de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT). Deze brancheorganisatie levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout onder meer door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit voor de leden van de NBvT.