Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Wesselink Kozijnen in
Doetinchem
[Terug naar plaats Doetinchem]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wesselink Kozijnen
Kajuitstraat 2
7005 BP Doetinchem

tel: (0)314 381315

Extra informatie

Wesselink Kozijnen is een vooruitstrevend en modern bedrijf in Doetinchem, dat al zo’n 40 jaar kozijnen produceert voor de nieuwbouw en renovatie. Ons bedrijf staat garant voor een stuk vakmanschap waar iedereen met plezier naar kijkt.   
Met een mix van traditionele en geautomatiseerde machines in combinatie met het voornoemde vakmanschap van de medewerkers zijn wij in staat om kozijnen te fabriceren voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten met aangepaste detaillering als voor projecten in de monumentensfeer. 
De projecten variëren van kleine verbouwingen met enkele kozijnen tot grootschalige projecten in de renovatie en in de nieuwbouw. De kozijnen worden geleverd ten behoeve van utiliteits-, en woningbouwprojecten. 
 
Met onze 38 medewerkers zijn wij constant op zoek naar mogelijkheden tot verbetering van de productiemogelijkheden en verbetering van de toch al hoge kwaliteit. Op de eerste plaats komt binnen Timmerfabriek Wesselink dan ook een optimale prijs-kwaliteitverhouding, het nakomen van afspraken met betrekking tot de levertijd en een goede aftersales service. 
 
Productie Proces 
 
 
Het opdrachtenpakket van Wesselink Kozijnen omvat zowel het leveren van een enkel raam tot het uitvoeren van grootschalige miljoenenprojecten: deze laatste veelal in bouwteamverband. Door een lange ervaring en een kostenbewuste productiewijze hebben wij de kwaliteit in huis om tegen een zo gunstig mogelijke prijs renovatie-, en nieuwbouwprojecten uit te voeren. Wij durven daarbij garant te staan voor de beste kwaliteit en een stipte levering! 
 
Wanneer bij Wesselink Kozijnen een aanvraag voor de levering van kozijnen in een renovatieproject binnenkomt wordt dit in verreweg de meeste gevallen eerst ingemeten door Dhr. Gerritsen zelf. Dit is een werk van grote precisie omdat het nieuwe kozijn tot op de millimeter nauwkeurig passend afgeleverd dient te worden maar zeker zo belangrijk is dat de bestaande situatie wordt vastgelegd, dit daar de eisen van welstandstoezicht in de nieuwe kozijnen dienen te worden verwerkt. Hierna worden de verkregen gegevens omgezet in een werktekening. Dit gebeurd door de medewerkers van de werkvoorbereiding met behulp van het tekenprogramma AutoCad of het werkvoorbereidingspakket van MATRIX-SH. Bij renovatieprojecten wordt door Wesselink Kozijnen veelal overleg gepleegd met de architect van Welstandtoezicht om tot een zo goed mogelijke en goedgekeurde detaillering te komen. Na goedkeuring van de werktekening door de opdrachtgever wordt het kozijn vervaardigd. Voor de nieuwbouw worden de projecten uitgevoerd aan de hand van de gegevens die we van de opdrachtgever ontvangen. 
 
De kwaliteit wordt tijdens het hele productieproces bewaakt door middel van het Intern Kwaliteitsbeheer Systeem(kortweg IKB genoemd) en voor aflevering vindt de eindcontrole plaats. 
 
De kozijnen voor de renovatieprojecten worden veelal geleverd inclusief in de fabriek aangebrachte afwerklagen. Van de behandeling tot een droogegemeten laagdikte van minimaal 120 micron, in de fabriek geplaatst glas tot het volledig gemonteerde hang-, en sluitwerk. Sinds enige tijd behoort het in het werk monteren van de kozijnen ook tot de mogelijkheden, dit gebeurt dan in samenwerking met hierin gespecialiseerde montagebedrijven.