Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Koning Venster Center b.v. in
Dordrecht
[Terug naar plaats Dordrecht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Koning Venster Center b.v.
Ambachtstraat 2
3319 CA Dordrecht

tel: 078 6161292

Extra informatie

"Sinds 1992 uw vertrouwde adres voor comfortabel wonen"   
In onze sfeervolle showroom of bij u thuis bespreken wij graag uw persoonlijke woonwensen 
 
De beste kwaliteit en scherpste prijzen 
 
Sinds 1992 uw vertrouwde adres voor comfortabel wonen. 
 
In onze sfeervolle showroom of bij u thuis bespreken wij graag uw persoonlijke woonwensen. Wij leveren uitsluitend gerenomeerde producten in de beste prijs- kwaliteitverhouding. 
 
Vakkundige montage en service door onze VCA gecertificeerde monteurs. 
 
Onze klantgerichte visie zal u zeker bevallen. 
 
 
Ramen en deuren zijn uitermate bepalend voor het aanzicht van uw woning. Daarom is een weloverwogen keuze wat betreft materiaal, ontwerp, profiel en kleurstelling van groot belang. Met kunstof kozijnen heeft u veel keuzevrijheid. Deze kozijnen hebben goede isolerende eigenschappen en zijn in hoge mate wind- en waterdicht. Bovendien vragen kunstof kozijnen weinig onderhoud. In het Drechtstedengebied is Venster Center Dordrecht een ervaren en betrouwbare partner in kunstof kozijnen. 
 
Voor kunstof kozijnen werkt Venster Center Dordrecht al jarenlang nauw samen met GEALAN en ALPRO. Onze fabricagepartner ALPRO verwerkt GEALAN-profielen tot perfecte ramen en deuren. Onze nauwe samenwerking met beide partners heeft in de loop der jaren geleid tot specifieke oplossingen voor de Nederlandse markt. Daarbij hebben we een scherp oog voor detail, want juist de details maken vaak een groot verschil bij kunstof kozijnen. 
 
Veelzijdig in uitvoering 
 
De kunstof kozijnen van Venster Center Dordrecht kunnen worden uitgevoerd als vaste ramen, draaikiepramen, stolpramen, valramen of uitzetramen. Daarnaast kunt u kiezen uit voordeuren, terras- en balkondeuren, dubbele openslaande deuren of schuifpuien. Bij elke uitvoering bent u verzekerd van inbraakwerend veiligheidsbeslag met Politie Keurmerk. 
 
IJzersterke eigenschappen 
 
Door de specifieke opbouw van profielen staan onze kunstof kozijnen garant voor de beste isolerende eigenschappen. Daarbij zorgen hoogwaardige afdichtingen voor bewezen wind- en waterdichtheid. Alle kunstof kozijnen zijn verkrijgbaar in vlakke of verdiepte profielen. Voor de hoekverbindingen kunt u kiezen tussen in-schuin-verstek-gelaste hoekverbindingen of traditionele haakse-houtlook hoekverbindingen. De basiskleuren van onze kunstof kozijnen zijn wit (Ral 9010) of crème (Ral 9001). Voor een geheel ander uiterlijk heeft u de keuze uit een ruim assortiment kleurfolies met houtnerfstructuur of twaalf kleuren krasvaste acrylcolor. 
 
Montage op stelkozijnen 
 
Onze montagemethode op een gedegen stelkozijnconstructie van watervast materiaal is van doorslaggevend belang om een ‘huizenlevenlang’ van uw kunstof kozijnen te kunnen genieten. Het stelkozijn vormt één geheel met de binnen- en buitenmuur van uw woning. Hierop wordt naadloos – met speciale rubberprofielen – op het kunstof kozijn aangesloten. De kozijnen worden verankerd met scharnierende gegalvaniseerde stalen ankers, zodat de kozijnen probleemloos kunnen uitzetten en krimpen. Met deze ‘droge constructie’ garandeert Venster Center Dordrecht een spanningvrije montage en bereiken wij tegelijkertijd een hoge mate van geluidsafdichting. Onze buitenafdichtingen zijn onderhoudsvrij, omdat kitvoegen ontbreken. 
 
In de fraaie showroom van Venster Center Dordrecht kunt u zich overtuigen van de uitstekende kwaliteit en fraaie vormgeving van onze kunstof kozijnen. Graag tot ziens bij Venster Center Dordrecht. Uw specialist in kunstof kozijnen in het Drechtstedengebied. 
 
Ook op zoek naar garagedeuren, zonwering, raamhorren of VELUX dakramen? U vindt het allemaal bij Venster Center Dordrecht!