Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Knipping de Laat in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Knipping de Laat
Aalsterweg 135
5644 RA Eindhoven

tel: 040 2124141

Extra informatie

Met onze Knipping bouwelementen haalt u het beste in huis. Ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit dat past bij Knipping de Laat BV. Een team van eigen medewerkers met meer dan 30 jaar ervaring staat hier borg voor.   
Bent U geinteresseerd in het realiseren van een serre of aanbouw of denkt U serieus na over het renoveren van Uw woning? 
 
Bezoek dan de grootste showroom van Brabant en laat U inspireren en informeren door onze adviseurs zodat U in een ontspannen sfeer en onder het genot van een kop koffie of thee nader kennis kunt maken met onze unieke Knipping produkten.  
 
Wij werken met U aan Uw energielabel en vermindering van Co2 uitstoot! 
 
Onvoldoende geisoleerde ramen en deuren zijn een grote bron van warmteverlies in Uw huis met een te hoge energierekening tot gevolg. 
 
Het vervangen van Uw bestaande ramen en deuren door isolerende kunstof of aluminium ramen en deuren van KNIPPING de Laat BV dragen bij tot een forse besparing op Uw energierekening. Hierdoor bespaart U niet alleen op de al maar hoger wordende energiekosten maar levert U ook een positieve bijdrage aan de vermindering van de Co2 uitstoot en dus een beter milieu. 
 
Ramen en deuren van KNIPPING de Laat BV zijn altijd voorzien van HR++ beglazing waardoor een optimale isolatie en een lagere energierekening gegarandeerd zijn. 
 
Bovendien helpt het U een gunstig energielabel te krijgen voor Uw woning. Samen met de prachtige uitstraling van onze produkten zal dit zeker een positief effect hebben op de waarde van Uw woning.