Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Allround Klus- & Montagebedrijf Kees Riphagen in
Epe
[Terug naar plaats Epe]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Allround Klus- & Montagebedrijf Kees Riphagen
Postbus 32
8160AA Epe

tel: 0578-576197

Extra informatie

Wij zijn een professioneel en allround klus- en montagebedrijf. Een keiharde garantie op al onze diensten is onze sterkste kant, terwijl goede service en kwaliteit voor ons de gewoonste zaak van de wereld zijn.Onze werkplaats in Oene is goed geoutilleerd en ook onze rijdende werkplaats is klaar voor elke klus!  Kees en Toos zijn behalve levens- ook zakelijke partners, met een bewezen voordeel. De vrouwelijke visie op veel werk word door onze klanten zeer gewaardeerd. Kortom, bij ons voelt u zich snel thuis en wij bij U! 
Kijk snel verder op onze site en u begrijpt wat wij bedoelen. 
Wij zijn aangesloten bij VLOK, een vakorganisatie voor klusbedrijven. Het geeft een garantie voor service en kwaliteit, gewaarborgd door een geschillencommissie, die wij in ons 16-jarig bestaan overigens nooit nodig hebben gehad.  
 
I.s.m. een gerenomeerde leverancier kunnen wij alles leveren en plaatsen op het gebied van badkamers, sanitair en tegelwerk. De showrooms van dit bedrijf kunt u vrijelijk bezoeken en er een offerte laten maken. Bel ons voor de locatie bij u in de buurt en u bent verzekerd van een perfecte afwikkeling. 
 
Uiteraard plaatsen wij ook alle andere merken naar keuze met dezelfde inzet en service die u van ons mag verwachten! Of u nu zelf inkoopt of het ons laat doen, ons plaatsingswerk staat even sterk. 
 
De keuken, de meest geliefde plaats in huis, moet functioneel, practisch en gezellig zijn, zo zegt Toos Riphagen. In veel gevallen bleken haar inzicht en inbreng van grote waarde. 
Net als bij badkamers en sanitair zijn wij met keukens ook niet gebonden aan merken. Onze inzet blijft in alle gevallen hetzelfde. 
Wij bezoeken u desgewenst met een uitgebreide collectie kast- en ladestalen en catalogi zodat ter plekke een goede combinatie kan worden samengesteld, inclusief inbouwapparatuur. 
Wij zorgen voor alle installatie- en tegelwerk, schilder- en sauswerk, de plaatsing en inbouw. 
Bel ons gerust voor een vrijblijvend bezoek en offerte. 
 
Timmer- en metselwerk zijn bij Kees in goede handen. Zijn voorliefde voor hout stelt hem in staat om degelijk en creatief werk te leveren. 
Of het nu gaat om een deur afhangen of een zolder betimmeren, een pergola, dakkapel of lambrisering, hij slaat de plank nooit mis! 
 
Voor al het schilderwerk dat wij uitvoeren gebruiken wij hoogwaardige materialen. Dat werkt niet alleen snel maar garandeert ook een lange levensduur, dat is beide in uw voordeel.

Specialiteit
  • Binnen-enbuitenschilderwerk 
  • Badkamers,sanitair 
  • Tegelwerk 
  • Keukens 
  • Timmer-enmetselwerk 
  • Wandafwerking,stukadoorswerk 
  • Reparerenvanrottekozijnen 
  • Elektraencv-montage 
  • Loodgieters-endakwerk 
  • Energiezuinigetlverlichting