Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
MIJA Binnenkozijnen in
Gaanderen
[Terug naar plaats Gaanderen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

MIJA Binnenkozijnen
Slakweg 8
7011 EW Gaanderen

tel: 0315-395871

Extra informatie

MIJA Binnenkozijnen is een gerenommeerde producent van houten binnendeurkozijnen. MIJA Binnenkozijnen BV richt zich met haar assortiment voornamelijk op de woning- en utiliteitsbouw. MIJA houten binnendeurkozijnen worden toegepast in bouwprojecten door heel Nederland. Van vrijstaande woningen tot grootschalige woning- en appartementenbouw in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Door invulling van diverse normen en eisen maar ook koperskeuzes kenmerkt de woningbouw zich steeds meer in diversiteit. Onze organisatie handelt vanuit de visie van de klant. Onze flexibele en klantgerichte instelling staat garant voor een levering zoals u die van ons verwacht.   
MIJA Binnenkozijnen produceert de merken Agti-Fort en Agti-Smart; Agti®binnendeurkozijnen hebben een klinkende reputatie in de bouwwereld. Die reputatie is gebaseerd op een serie uitstekende functionele en praktische eigenschappen. Doordat de houten Agti®binnendeurkozijnen gelamineerd worden geproduceerd, trekt het hout in principe niet krom. Bovendien zijn de kozijnen door de toepassing van afstandsschroeven snel en eenvoudig te monteren. Het aanpassen van binnendeurkozijnen in de bouw, met name bij renovatie, is eenvoudig ten opzichte van stalen kozijnen. En dit zijn nog maar een paar voordelen van deze 'ijzersterke' houten binnendeurkozijnen.