Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
G M van Rooij BV Bouwbedrijf in
Geffen
[Terug naar plaats Geffen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

G M van Rooij BV Bouwbedrijf
Veldstraat 31/A
5386AW Geffen

tel: 073-5321997

Extra informatie

Vanaf 1 april 1970 is de ervaring en het gedegen vakmanschap van onze medewerkers kenmerkend voor G M van Rooij BV Bouwbedrijf. We combineren dit graag met de juiste ambachtelijke instelling, gedegen materiaalkennis en het gebruik van moderne gereedschappen en technieken.    
Bij G M van Rooij BV Bouwbedrijf weet u direct waar u aan toe bent. De bescheiden omvang van ons bedrijf garandeert korte lijnen en snelle, heldere antwoorden. Op wijzigingen in de planning of calculatie kunnen wij direct reageren. Bovendien is de betrokkenheid bij ieder project groot.  
Van Rooij is aangesloten bij de branchevereniging Bouwend Nederland en participeert in Bouwgarant en tevens lid van het GIW garantiefonds . Dit biedt onze opdrachtgevers een extra zekerheid. 
 
Voor informatie zijn wij iedere werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken, ook op zaterdag. U bent dan van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.