Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Glashandel H Schraven BV in
Goirle
[Terug naar plaats Goirle]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glashandel H Schraven BV
De Hemeltjes 4
5051JR Goirle

tel: 013-5342920

Extra informatie

Glashandel H Schraven BV heet u welkom   
In 1991 vestigde Glashandel H Schraven BV zich in Goirle. Heel snel verwierf het bedrijf grote bekendheid in Noord-Brabant en ver daarbuiten met het leveren en plaatsen van een onmisbaar product uit onze samenleving, glas! 
 
 
Ook voor de particulier 
 
Vanaf 1 maart 2013 gaat de btw van 21% naar 6% op de arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen. Dit betreft een tijdelijke maatregel tot 1 maart 2014 
 
Ook voor houten- kunstof en of aluminium kozijnen ga je naar Glashandel H.Schraven BV 
Hardhouten kozijnen van 'Schraven' worden in eigen huis gemaakt. Onze mensen hebben een up-to-date machinale werkplaats tot hun beschikking. Naast de meest moderne apparatuur zorgt de uitstekende vakkennis van onze mensen ervoor dat u enkel kozijnen krijgt geleverd van de hoogste kwaliteit. 
 
Aluminium en kunstof kozijnen worden professioneel gemaakt door derde. 
 
Zijn uw kozijnen aan vervanging toe dan komen wij bij u terplekke de zaak inmeten. Hierna wordt een scherpe offerte aan u voorgelegd en bij opdracht wordt direct een datum met u afgesproken om de kozijnen snel en correct te vervangen. 
 
De oude kozijnen worden door ons verwijderd en de nieuwe gemonteerd. Voeg hierbij de juiste beglazing, afgestemd op uw wensen, en u bent in één dag tijd 'gemetamorfoosd' van oud naar nieuw.