Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Firma Movaka in
Gronsveld
[Terug naar plaats Gronsveld]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Firma Movaka
Gronsvelderweg 29
6247 ER Gronsveld

tel: 06-46376593

Extra informatie

Firma Movaka is een vooruitstrevend bedrijf in de zonweringsbranche. Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u de kwaliteit bieden die u mag verwachten, zowel in onze producten als in montagedeskundigheid.   
Bij Movaka kunt u terecht voor rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen, maar.....Movaka biedt u meer! Door onze benoeming tot privilege *****dealer van Verano Nederland BV, kunnen wij u tevens zowel standaard als exclusieve producten aanbieden in het buitenleven en binnenzonwering assortiment. 
 
Middels het menu kunt u informatie inzien over onze producten en diensten. Tevens zijn onze akties terug te vinden en kunt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier. 
 
Firma Movaka (Montage Van Kan) is haar activiteiten gestart in juni 2006 na een periode van 20 jaar loondienst in de rolluiken en zonweringbranche. De eigentijdse visie, innovatieve oplossingen en vooruitstrevende productkennis heeft eigenaar P.J.M. van Kan doen besluiten om een zelfstandige onderneming te starten. Kort na de start van het bedrijf is firma Movaka een samenwerkingsverband met zonweringfabrikant Verano BV aangegaan. Door deze samenwerking is firma Movaka in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een solide en gezond eenmansbedrijf met een ruime opdrachtportefeuille en een aantal vaste zakelijke opdrachtgevers. 
 
 
Firma Movaka werkt in opdracht van particulier en bedrijf. Door de flexibel inzetbare arbeidskrachten kan er eenvoudig ingesprongen worden op aanvragen van Woningstichtingen en Vastgoedbeheerders om op projectbasis te werken zonder dat de particuliere opdrachtgever hiervan het dupe wordt. 
 
 
In 2011 mocht firma Movaka haar 5-jarig bestaan vieren. Door diverse aktie's hebben de klanten kunnen meeprofiteren van dit jubileum. Na het behalen van het privilege dealerschap van Verano BV in januari 2012, staat momenteel de opening van de nieuwe showroom gepland in juni van 2012. 
 
 
De visie die zes jaar geleden is aangenomen zal onveranderd blijven ondanks de groei en interne wijzigingen. Firma Movaka staat voor kwaliteit!! 
 
Graag nodigen wij u uit om kennis te maken, kies voor Movaka....kies voor kwaliteit.