Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Laan, Kunstof - Aluminium in
Grootebroek
[Terug naar plaats Grootebroek]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Laan, Kunstof - Aluminium
Bedrijfsweg 14
1613 DX Grootebroek

tel: 0228-518666

Extra informatie

Wij leveren kunstof - aluminium - hout.   
Gespecialiseerd in: kozijnen, voordeuren, (hef)schuif(kiep)puien, tuindeuren, vouwsystemen, balkonbeglazing, dakkapellen, serres, aanbouwen, erkers, dakopbouwen, verandadaken, carports, gevelbekleding, interne verbouwingen, zonwering rolluiken en horren.  
 
Laan, Kunstof - Aluminium is een echt famliebedrijf en bestaat al 34 jaar! 
 
Oprichter dhr. P.M. Laan begon in 1979 in Hoogkarspel met een eigen bedrijf gespecialiseerd in glas en kozijnen. Kort daarna veranderde dat in alleen kunstof kozijnen met name door de enthousiasme en vele vraag naar het product. 
Kort daarna groeide het bedrijf in snel tempo en vestigde zich eind jaren 80 op de Bedrijfsweg 14 te Grootebroek. Inmiddels heeft het hier in Grootebroek zijn thuisbasis gevonden. 
Mw. Laan is sinds het begin ook actief in het bedrijf, envenals hun zoon, die er sinds begin jaren 90 is ingestapt. Dochter en schoondochter zijn inmiddels ook werkzaam in het bedrijf. 
 
Naast de fraaie showroom, bevindt zich hier ook de administratie en de eigen fabricagehal waar alle opdrachten worden voorbereid. 
 
Met LAAN kunstof kozijnen maakt u uw huis behaaglijk en comfortabel. Uw woning straalt rust, warmte en zekerheid uit. Wie wenst zich dat niet? 
 
Wat uw smaak ook is, u krijgt van LAAN precies dat wat u voor ogen hebt. Bijvoorbeeld de perfect passende kleur, of juist die ene vorm die u mooi vindt. 
 
Zo kunt u kiezen uit vlakke of mooi afgeschuinde verdiepte profielen. 
Maar ook bestaat er voor u de keuzevrijheid als het gaat om kleur. 
Naast de standaard kleuren wit of crème glad, kan ook gekozen worden uit ± 50 kleuren in houtnerfstructuur. 
 
In al onze kozijnen en draaidelen is rondom altijd staal verwerkt, dit om de kwaliteit te verhogen. Tevens zijn de kunstof ramen en deuren standaard voorzien van HR++ isolatieglas. Hierin zijn ook diverse andere HR glassoorten voor verkrijgbaar. Dit op aanvraag. 
 
Betere warmte-isolatie 
Bij storm en regen geven de kozijnen dan ook geen krimp. Bij koud en guur weer blijft het binnen behaaglijk en kunt u zeker ook besparen op stookkosten. Betere isolatie leidt direct tot een lager energieverbruik. Dit verlaagd uw verwarmingskosten en ontlast tegelijkertijd het milieu door een lagere CO2 uitstoot.  
 
Rustig thuiskomen, de voordeur openen en gelukkig zijn in uw eigen omgeving of weggaan en de deur achter u sluiten met het goede gevoel dat er niets kan gebeuren. 
 
Helaas gaat dit soms anders. Het aantal inbraken (in Nederland elke 2 minuten), waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht, neemt toe. 
Meestal wordt er ingebroken via de ramen of deuren. 
 
Met moderne beslagtechnieken zijn deze elementen tegenwoordig zo te bouwen dat zij aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. 
Bijvoorbeeld het kozijn voorzien van ESP of GVS. ESP is een massieve pvc-lijst die is bevestigd in de raam- en deurdelen als een stabiele ruggengraat. De bevestigingsschroeven van het hang- en sluitwerk boren zich vast in het staal en de massieve pvc-lijsten. De schroeven zitten als gezekerd in de wand. 
GVS houdt in dat de sluitstiften van het beslag bij het sluiten van het kozijn uit elkaar gaan. Dit vastzetten heeft duidelijke voordelen in de zekerheidstechniek. Het openbreken van het kozijn is hierdoor onmogelijk. Bij standaard kozijnen gaan de sluitstiften van het beslag bij het sluiten van het kozijn in dezelfde richting. 
 
De kozijnen voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen.