Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Zwetsloot Kunstof Kozijnen Fabriek in
Hazerswoude rijndijk
[Terug naar plaats Hazerswoude rijndijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Zwetsloot Kunstof Kozijnen Fabriek
Rijndijk 316
2394 Ch Hazerswoude rijndijk

tel: 071-3419621

Extra informatie

Kunstof Kozijnen Fabriek Zwetsloot is een familie bedrijf gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk in Zuid Holland, tussen Alphen a/d Rijn en Leiden.   
We leveren door heel Nederland en Belgie (Vlaanderen) kunstof kozijnen, ramen en deuren aan particulieren en voornamelijk aannemers- en timmerbedrijven. Ook de montage verzorgen wij met een eigen montage team. 
 
Daarnaast leveren we ook alle bijkomende producten zoals rolluiken, screens, horren, afwerking en montage materiaal ...meer of klik in blauwe menu's.  
 
Zwetsloot Kunstof Kozijnen Fabriek is een familie bedrijf gevestigd in Hazerswoude-Rijndijk in Zuid Holland tussen Alphen a/d Rijn en Leiden vlak aan de Oude Rijn, centraal gelegen in de randstad tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag. 
 
We leveren sinds 2000 door heel Nederland en Belgie (Vlaanderen) kunstof kozijnen, ramen en deuren aan particulieren en voornamelijk kleine aannemers / timmerbedrijven. Wij kunnen in een grote regio montage van de gevelelementen verzorgen samen met de afwerking en kleine verbouwingen als dakkapellen, aanbouwen of een dakopbouw. 
 
Naast kozijnen leveren wij ook alle bijkomende producten zoals rolluiken, screens, insectenwering ect. Of het project een klassieke of moderne uitstraling moet hebben, wij kunnen het realiseren. 
 
Visie: 
Wij streven ernaar altijd de beste kwaliteit en mooiste kozijnen te leveren en proberen ons enthousiastme over te brengen door op onze internet pagina te laten zien wat we maken, leveren en toepassen. De persoonlijke en flexibele benadering van klanten en vaste afnemers met transparante en duidelijke informatie vinden wij belangrijk. Gezien de jarenlange samenwerking met onze vaste afnemers en positieve mond op mond reclame word dit gewaardeerd. Met moderne manieren van communiceren hebben we geen moeite. 
 
Onze toeleveranciers zijn stuk voor stuk van het A merk en niet gekozen op de laagste prijs maar op degelijkheid, kwaliteit en service. Hiermee kunnen wij als klein bedrijf een goede prijs / kwaliteit verhouding hanteren maar zijn zeker geen prijsvechters.  
 
Het beeld van een vervuilend straatbeeld door vlakke en witte woningbouw kunstof kozijnen zal de meeste mensen voor kunstof kozijnen doen huiveren. Op onze internet pagina en in de praktijk tonen wij aan dat de laatste generatie kunstof kozijnen optisch en technisch niet onderdoen voor traditionele kozijnen en zelfs enkele voordelen biedt. Vrijwel iedereen weet inmiddels dat kunstof kozijnen, ramen en deuren, op het schoonmaken na, onderhouds vrij zijn. 
 
Met het vooruitzicht van steeds hoger wordende energie prijzen is de aankoop van nieuwe kozijnen en deuren een investering waar kunstof kozijnen goed presteren op warmte isolatie in combinatie met hoog rendement glas en de juiste montage. Speciaal voor de vraag naar extra isolatie kunnen wij onze kunstof kozijnen uitvoeren met inwendige isolatie, dikkere kozijn profielen met extra lucht isolatie kamers, driedubbel glas en isolatie extra maatregelen tijdens de montage van de kunstof kozijnen. 
 
Veel van onze klanten gaan er na de aanschaf van kunstof kozijnen in stookkosten honderden euro's op vooruit en staan ook versteld van de geluids werendheid van de kunstof kozijnen door de dubbele dichtingen in de ramen en deuren. 
 
Kunstof kozijnen staan bekend om het draaikiep systeem voor naar binnendraaiende ramen. Dit betekend dat een kunstof raam volledig open kan draaien om bijvoorbeeld de ramen eenvoudig van binnenuit te zemen. Met een eenvoudige beweging van de raamgreep kan het kunstof raam op de kiepstand worden gezet, het raam komt van boven naar voor om zodoende te kunnen ventileren zonder kans op inregenen. Op deze kiepstand klik het raam vast zodat deze niet dicht kan tochten. Bijkomend voordeel is dat insectenwering te intergreren is door een inzethor in het kader te plaatsen waarbij het raam gewoon gesloten kan worden. 
 
Onze draaikiep ramen hebben naast de volledige kiepstand ook standaard zonder meerprijs nog een kierstand waarbij het raam vast gezet kan worden op een kleinere kier voor bijvoorbeeld nachtventilatie.