Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Transcarbo Kunstof Kozijnen in
Hoensbroek
[Terug naar plaats Hoensbroek]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Transcarbo Kunstof Kozijnen
Handelsstraat 20
6433KB Hoensbroek

tel: 045-5735200

Extra informatie

Transcarbo   
Met ca 100 medewerkers behoort Transcarbo Kunstof Kozijnen tot een van de grotere leveranciers van kunstof kozijnen. Transcarbo Kunstof Kozijnen is een projectmatige leverancier: woningbouwverenigingen en aannemers zijn onze voornaamste opdrachtgevers voor zowel renovatie als nieuwbouw projecten. 
 
Historie 
 
De naam Transcarbo bestaat al sinds 1956. Het gaf naam aan de vervoersmaatschappij van de Franse eigenaar van de Oranje Nassaumijnen. (De franse vertaling van kolentransport is ‘transport de carbon’ ). Na de sluiting van de mijnen werd het bedrijf Transcarbo Kunstof Kozijnen in 1968 gebruikt om als eerste in Nederland kunstof kozijnen te produceren en daarmee vervangende werkgelegenheid te verschaffen. 
 
Maar het gaat allang niet meer om het organiseren van vervangende arbeid: door de vele ontwikkelingen zijn gevelelementen met kunstof kozijnen een vast onderdeel geworden van het straatbeeld en zijn ze hard op weg nr. 1 in de gevelindustrie te worden. 
 
VKG 
 
Transcarbo Kunstof Kozijnen is lid van het VKG (Vereniging van Kunstof Gevelelementen) en detailleert, produceert en monteert volgens de voorschriften van het VKG-kwaliteitshandboek 
 
Transcarbo Kunstof Kozijnen is een van de grootste leveranciers van kunstof kozijnen voor de projectmatige markt in Nederland. Met een 100-tal medewerkers produceren en monteren wij door heel Nederland veelkleurige, stijlvolle kunstof kozijnen in allerlei uitvoeringen. 
 
Wij doen dat voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Onze opdrachtgevers zijn vaak aannemers of woningbouwverenigingen maar ook een vereniging van eigenaren. Zoals ook architecten zich bij ons melden met vragen over detailleringen, kleurmogelijkheden en bouwaansluitingen. Kortom, we kennen alle spelers van de markt. 
 
Op onze website kunt u de vele kleurige en stijlvolle mogelijkheden bekijken in zowel tekst als beeld en hoe wij dit bij Transcarbo Kunstof Kozijnen organiseren.