Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
G C Burgers Bouwbedrijf in
Kudelstaart
[Terug naar plaats Kudelstaart]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
VG C Burgers Bouwbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy




G C Burgers Bouwbedrijf
Kudelstaartseweg 259
1433GH Kudelstaart

tel: 0297-327650

Extra informatie

Al sinds 1888 is het bouwbedrijf gevestigd aan de Kudelstaartseweg 259. Inmiddels is nu de derde generatie van de familie Burgers in het bedrijf werkzaam. Het bedrijf wordt nu gerund door Gerben Burgers, nadat hij jaren heeft samengewerkt met zijn vader Gerard.   
Onze medewerkers zijn mensen met een lange staat van dienst en hebben dus veel werkervaring opgedaan en zijn begaan met onze klant. We werken veel voor particulieren en bedrijven uit de regio. De kracht van ons bedrijf is de flexibiliteit. We zijn een platte organisatie met directe lijnen. Wanneer u besluit ons bedrijf uit te nodigen voor een vrijblijvende offerte, dan kan dat overdag of in de avonduren op een door u gewenst tijdstip. Het adviesgesprek vindt plaats met Gerben. Naar aanleiding van dit gesprek zal er een offerte worden opgemaakt welke mondeling kan worden toegelicht. De offertes zijn helder en nauwkeurig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. In overleg met u wordt een planning gemaakt en kunnen de voorbereidingen worden getroffen voor de (ver)bouw. Uw aanspreekpunt gedurende de bouw is wederom Gerben. 
 
U kunt bij ons voor alles terecht. Voor het rechtleggen van een dakpan tot de bouw van een villa. We werken met allround timmerlieden met specialisaties als meubelmaken of het tegelen van uw nieuwe badkamer. Omdat ons personeel de verschillende facetten van de bouw beheersen zijn we flexibel en niet afhankelijk van andere partijen. Aan de Kudelstaartseweg hebben we sinds 2005 een vernieuwde uitgebreide timmerwerkplaats en zijn we in staat onze kozijnen in eigen beheer te maken. 
 
Daarnaast werken we veel met vaste onderaannnemers, die ook een kwalitatief goed product afleveren, zodat wij de totale kwaliteit kunnen waarborgen. Kwaliteit van ons product en een duurzame relatie met onze klant is wat voor ons belangrijk is. Heeft u (ver)bouwplannen? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Tot gauw! 
 
Op onze site vind u informatie over: 
 
Het Familiebedrijf: wie zijn wij en wat kunt u van ons verwachten? 
 
Al sinds 1888 is het bouwbedrijf gevestigd aan de Kudelstaartseweg 259. Inmiddels is nu de derde generatie van de familie Burgers in het bedrijf werkzaam . Lees meer... 
 
Projecten 
 
Door de jaren heen zijn er vele projecten gerealiseerd. Woonhuizen, bedrijfspanden, dakopbouwen, allerlei verbouwingen. Van vele projecten, afgerond en nog lopend, is beeldmateriaal aanwezig. Lees meer... 
 
Vacatures 
 
Bij ons bedrijf is er altijd behoefte aan goede vaklui. We willen vooraf graag weten of u in ons team past en nodigen u derhalve graag uit contact op te nemen. Lees meer... 
 
Informatie aanvragen 
 
Aangezien ons bedrijf zeer breed inzetbaar is en uw wensen vaak specifiek, is het zinvol contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Timmerwerk