Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Aannemersbedrijf Meutstege & Zn in
Laren
[Terug naar plaats Laren]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf Meutstege & Zn
Lindenbergsdijk 5/A
7245PD Laren

tel: 0573-401670

Extra informatie

Aannemersbedrijf Meutstege & Zn   
Aannemersbedrijf Meutstege & Zn is een bouwbedrijf dat al meer de 100 jaar in Laren e.o zijn werkzaamheden ontplooid. 
 
Aannemersbedrijf Meutstege & Zn dat al meer dan 100 jaar gevestigd is in laren werd in eerste instantie opgericht door Dhr Lensink, het bedrijf werkte toen ook onder die naam. 
 
Na de overname van de schoonzoon, Henk Meutstege, ging het bedrijf verder onder die naam. 
 
In 1997 heeft Herbert Klein Brinke het bedrijf overgenomen van Henk Meutstege. Er werd toen gewerkt vanuit een werkplaats aan de Zutphenseweg in Laren. Toen we daar geen uitbreidingsmogelijkheden meer hadden zijn we in 2006 zijn we verhuisd naar een nieuwe werkplaats aan de Lindenbergsdijk te Laren (gld). In de werkplaats worden kozijnen, deuren, kasten , trappen e.d.naar ieders wens op 
maat ambachtelijk gemaakt. Bouwbedrijf Meutstege heeft 3 metselaars en 4 timmerlieden in vaste dienst en leent ook leerlingen in van "Bouwopleiding berkelstreek" te Borculo.

Specialiteit
  • Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning  
  • Kozijnen  
  • dakkapellen 
  • deuren  
  • trappen