Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
P C de Winter Bouwbedrijf in
Loppersum
[Terug naar plaats Loppersum]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

P C de Winter Bouwbedrijf
Molenweg 19
9919AE Loppersum

tel: 0596-572503

Extra informatie

P C de Winter Bouwbedrijf Loppersum (Groningen)   
P C de Winter Bouwbedrijf voor Nieuwbouw, Verbouw, Onderhoud en Renovatie 
 
Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw bouw-plannen. 
 
Wilt u Nieuwbouw of heeft u een aanbouw nodig dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Tekeningen maken en een bouwvergunning aanvragen kunnen wij voor u regelen. Of u vergunningsplichtig bent kunt u nazien op www.rijksoverheid.nl 
 
Gaat u Verbouwen wij zijn er ook voor het maken van kozijnen en het plaatsen hiervan. Plaatsen van dakramen en prefab dakkapellen is voor ons ook geen probleem. Het isoleren van uw woning kunnen wij natuurlijk ook uitvoeren waarmee u uw energierekening naar beneden kunt brengen en uw woon plezier verhoogd. Daarbij kunt u denken aan zolder betimmering maar ook vloer- wand- en dakisolatie. Overigens is hiervoor tijdelijk de 6% BTW regeling van toepassing mits u aan de voorwaarden voldoet. U kunt deze voorwaarden lezen op www.agentschap.nl  
 
Ook voor Onderhoudswerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.  
 
Renoveren van uw woning, badkamer, keuken of dak kunnen wij ook voor u realiseren. Wij adviseren u hierover graag wat de mogelijkheden kunnen zijn. Wij kunnen u zelfs helpen met een tijdelijke douchecabine om de overlast van uw badkamer renovatie zo beperkt mogelijk te houden. 
 
Bij P C de Winter Bouwbedrijf kunt u ook terecht voor een kleine klus die u zelf niet kunt klaren. U kunt hierbij denken aan het verwijderen van drempels, plaatsen van beugels, verhoogd toilet realiseren of een douchezit plaatsen. Wanneer u een bepaalde klus niet kunt klaren informeer dan eens bij ons of wij u kunnen helpen. 
 
Wij zijn er voor u om samen met u uw bouwplannen mogelijk te maken. 
 
Kiest u voor ons Bouwbedrijf dan maken wij zo spoedig mogelijk met u een afspraak om uw wensen door te spreken. Hierna zullen wij uw wensen verder uitwerken en daarna aan u een vrijblijvende offerte uitbrengen. 
 
Samen met ons kunt u zelf ook meewerken aan een verbouwing dan bespaart u op de bouwkosten en kunt u wellicht meer realiseren als dat u voor mogelijk houdt. Wij zijn een Bouwbedrijf die er wil zijn voor mensen met bouw of verbouw plannen. 
 
Niet zeuren maar doen is ons motto.

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Aanbouw/Verbouw 
  • Dakrenovatie 
  • Hardhoutenkozijnen 
  • Kunstofkozijnen 
  • Trappen 
  • Dakkapellen 
  • Woningisolatie 
  • Renovatie 
  • Bouwvergunningaanvragen