Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Timmerbedrijf Boer Middelstum vof in
Middelstum
[Terug naar plaats Middelstum]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.





Timmerbedrijf Boer Middelstum vof
Trekweg 19
9991 AN Middelstum

tel: 0595-552701

Extra informatie

Timmerbedrijf Boer Middelstum vof   
 
Actueel: aardbevingschade 
 
We kunnen voor u schade herstellen die is ontstaan ten gevolge van aardschokken. Hierbij verzorgen we voor u de gehele procedure vanaf de offerte tot aan de eindafrekening. Dit doen we in overleg met de NAM. We herstellen de schade met een professionele en constructieve methode die de NAM ook voorstaat.  
 
 
Timmerbedrijf Boer Middelstum vof is een allround timmerbedrijf, opgericht in 2008 door Simon Boer, waar u terecht kunt voor vakkundige werkzaamheden op het gebied van onder andere verbouw, onderhoud, dakwerk, renovatie, kozijnen, metselwerk en tegelwerken. 
 
Ook kunnen wij u adviseren bij uw eigen bouwwerkzaamheden en leveren we bouwmaterialen. 
 
Voor wat betreft het onderhoud aan woningen of bedrijfsgebouwen kunnen wij een onderhoudsinspectie uitvoeren en aan de hand daarvan een meerjarenplan opstellen voor eventuele uit te voeren noodzakelijke werkzaamheden en de daarbij behorende offertes. 
 
Door jarenlange ervaring in de bouw als timmerman, uitvoerder en sinds 2008 als zelfstandig ondernemer, kunt u kwaliteit verwachten op het gebied van uitvoering en organisatie. De steeds groter wordende klantenkring is een goed bewijs dat die kwaliteit ook zo door de klant word ervaren. 
 
Door onder andere gesprekken bij u thuis besteden wij veel tijd en aandacht aan uw wensen.