Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Kura BV in
Nuenen
[Terug naar plaats Nuenen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kura BV
De Huufkes 29
5674TL Nuenen

tel: 040-2841222

Extra informatie

Kunstof kozijnen, ramen en deuren, pure klasse en verrassend scherp geprijsd. Specialist in heel Limburg, Brabant, Zuid Holland en Utrecht !!!   
Sinds 1978 is Kura BV in Limburg en Brabant een bekende op de markt van kunstof en aluminium kozijnen, ramen en deuren. Gezien deze ruime ervaring in het leveren van kunstof en aluminium kozijnen van topkwaliteit gaan wij daarbij niet alleen adviserend en uitvoerend, maar ook probleemoplossend te werk. Zodoende verwelkomen wij elk jaar ca. 700 nieuwe klanten die naar volle tevredenheid gebruik maken van onze diensten en producten. Sinds 2005 is Kura State, de vestiging in Alblasserdam, actief om ook in Zuid Holland, Utrecht en Brabant de markt te bedienen en klanten te laten profiteren van onze zeer uitgebreide ervaring en deskundigheid op het gebied van kunstof en aluminium kozijnen, ramen en deuren. 
 
Ons doel: 
 
  • Kunstof en aluminium kozijnen als perfect eindproduct. 
  • Scherpe prijsstelling. 
  • Uitstekende service en garantie. 
  • Optimale klanttevredenheid. 
 
Hout-kunstof kozijn 
 
KURA en Kura State lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen van kunstof kozijnen waardoor onze klanten vaak als eerste kennismaken met de meest moderne technieken die de kwaliteit van de ramen en deuren verhogen. Als eerste in onze regio introduceerden wij in 2007 Kömmerling kunstof kozijnen met houtverbinding in de hoeken aan de buitenzijde. De diagonale lasnaad komt te vervallen en maakt plaats voor de traditionele houtverbinding net als bij houten kozijnen, ramen en deuren. Gecombineerd met de houtnerfstructuur zorgt deze verbinding voor kunstof kozijnen met de ultieme uitstraling van houten kozijnen. Deze kunstof kozijnen met houtverbinding zijn uiteraard ook KOMO gecertificeerd en SKG gekeurd, net als alle overige kunstof kozijnen, ramen en deuren van Kura en Kura State. 
 
Montage van kozijnen, ramen en deuren 
 
Wij beschikken over vakbekwame eigen monteurs en een eigen service en onderhoudsdienst zodat onze kunstof kozijnen zeer nauwkeurig en volgens de voorgeschreven normen in uw pand worden aangebracht. 
 
Kunstof kozijnen verrassend scherp geprijsd 
 
Niet alleen de kwaliteit van kunstof kozijnen is belangrijk maar zeker ook de prijs. Door onze inkoopomvang en onze zeer ruime ervaring kunnen wij zeer efficiënt en voordelig de kunstof kozijnen in uw woning of bedrijfsgebouw monteren. Met behoud van absolute topkwaliteit zijn wij in staat ramen en deuren voordeliger aan te bieden dan vele van onze collega’s. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan en voorkom een gemiste kans. 
 
Kozijnen met Politiekeurmerk Veilig Wonen 
 
Onze kunstof kozijnen worden vervaardigd met SKG goedgekeurd beslag conform de eisen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®, uw garantie voor topkwaliteit. 
 
Regio’s voor onze kozijnen, ramen en deuren 
 
Met name in Limburg, Zuid Holland, Brabant en Utrecht hebben wij reeds duizenden woningen van onze kunstof kozijnen voorzien. Vooral in deze gebieden met steden als Maastricht, Den Haag, Rotterdam, Heerlen, Sittard, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Zoetermeer, Gouda en Utrecht zijn wij gespecialiseerd. Vanuit onze vestigingen kunnen wij deze regio’s uitstekend bedienen en een correcte service leveren. 
 
Kunstof kozijnen met RAL Keurmerk 
 
Wij zijn aangesloten bij het Europees geldende RAL Keurmerk. Een belangrijk gegeven voor u als klant om er zeker van te zijn dat u te maken heeft met een bedrijf dat volgens de meest recent geldende voorschriften in de kunstof kozijnen markt treedt. Montagevoorschriften en garanties vormen voor u immers een zekerheid voor de toekomst. 
 
Kura kunstof kozijnen geven uw woning of bedrijfsgebouw blijvende waarde. Wij adviseren u geheel vrijblijvend aan huis of in onze ruime showroom. OVERTUIG UZELF!!!! 
 
Op Kura en Kura State kunstof kozijnen kunt u rekenen: nu en in de toekomst.