Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Timmerfabriek Carper B.V. in
Obdam
[Terug naar plaats Obdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek Carper B.V.
Tocht 5
1713 GP Obdam

tel: 0226 - 451974

Extra informatie

Timmerfabriek te Noord-Holland   
 
Timmerfabriek Carper B.V. is een begrip in Noord Holland en ver daarbuiten! Geen wonder, want wij hebben niet alleen een hypermodern machinepark in huis, maar ook het 'oude ambacht'. Je hebt allebei nodig om in alle gevallen het beste resultaat te leveren. Voor de grote klussen komt het aan op technische perfectie tegen een scherpe prijs. Dat kan alleen met de allernieuwste machines die worden bediend door gediplomeerde technici. Maar dat ene bijzondere dakraampje kan niet zomaar door een machine gemaakt worden. Dat wordt pas écht mooi door het vakmanschap van onze meester-timmerlieden. Of wat dacht u van een machinaal perfect in elkaar gezet kozijn, waarop de authentieke details vervolgens prachtig worden aangebracht? 
 
 
Door deze unieke combinatie van toptechniek en topvakmanschap is voor Timmerfabriek Carper te Noord Holland niets te klein of te groot, te standaard of juist te bijzonder. Wij maken en restaureren alles, snel en goed. En altijd tegen een zeer scherpe prijs. 
 
En wilt u uw topproduct door een topaannemer laten plaatsen, die precies weet wat er nodig is? Bouwbedrijf Carper staat voor u klaar! 
 
 
Buitenkozijnen, een vak apart 
 
 
Timmerfabriek Carper B.V. maakt de beste buitenkozijnen, voor nieuwbouw en renovatie. Onze nieuwbouw kozijnen zijn perfect op maat, uitstekend van kwaliteit en scherp geprijsd. Bij renovatie kozijnen komt daar vaak nog een extra factor bij: het karakter van het betreffende pand. Want de buitenkozijnen kunnen dat karakter maken of breken! Hoeveel prachtige gebouwen zijn er niet voorzien van de verkeerde kozijnen? Dat is jammer en hoeft gelukkig niet meer te gebeuren. De buitenkozijnen van Carper passen namelijk naadloos bij het oorspronkelijke karakter van het pand. En zijn ondertussen wel van deze tijd als het gaat om inbraakwerendheid, isolatie en milieu. 
 
Wij maken werkelijk alle soorten buitenkozijnen, van volledige gevelpui tot valraampje. Geen wonder, want wij hebben niet alleen een hypermodern machinepark in huis, maar ook het 'oude ambacht'. Door de unieke combinatie van toptechniek en topvakmanschap is voor Timmerfabriek Carper te Noord Holland niets te klein of te groot, te standaard of juist te bijzonder.