Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Aandacht Bouwcoöperatie in
Oosterbeek
[Terug naar plaats Oosterbeek]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Aandacht Bouwcoöperatie
Vogelweg 10
6862GH Oosterbeek

tel: 026-3895723

Extra informatie

De Aandacht Bouwcoöperatie is in 1999 ontstaan uit een samenwerking van een aantal specialisten in de bouw die het doen van ‘klussen’ duidelijk ontstegen. Op zoek naar een steviger samenwerkingsverband maar zonder de zelfstandigheid te verliezen werd gekozen voor de coöperatieve bedrijfsvorm. De coöperatie offreerde, nam het werk aan dat (door de leden) werd aangebracht en voerde een centrale rol in de uitvoering en financiële afwikkeling van de projecten. Bovendien faciliteerde de coöperatie middels een materiaalmagazijn, materieelpoel en een timmerwerkplaats.   
Inmiddels is De Aandacht uitgegroeid tot een professioneel bouwbedrijf met specialistische leden, vakkundig personeel in diverse disciplines en een vaste poule van zelfstandig specialisten. Allen uiterst gemotiveerd. 
 
Kenmerkend voor de Aandacht is de flexibiliteit waarmee wordt gewerkt zodat u nooit lang hoeft te wachten voordat met een opdracht wordt gestart. Ook voor servicewerk en kleine storingen hebben we altijd wel een gaatje vrij, anders werken we toch gewoon wat langer! Kenmerkend is ook zijn informele en klantgerichte wijze van werken. U bepaald wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij, al dan niet in samenwerking, voor u kunnen doen. 
 
Voor u als klant is De Aandacht contractueel gezien ‘gewoon’ een aannemingbedrijf maar praktisch gezien veel meer dan dat. 
 
Maar nog belangrijker zijn de voordelen voor onze opdrachtgevers. 
 
  • Scherp gecalculeerde aanneemprijzen en een concurrerend tarief voor regiewerk. 
  • Concurrerende materiaalprijzen als resultaat van een groter inkoopvolume. 
  • Deskundige voorlichting en advisering bij al uw bouwkundige vragen. 
  • Eén aanspreekpunt voor al het werk (van ruwbouw tot afwerking incl. installatiewerk). 
  • Uiterst gemotiveerde vaklieden (bij ons wordt de hamer niet zomaar losgelaten omdat het half vijf is).