Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Jaru kunstofkozijnen in
Ruinerwold
[Terug naar plaats Ruinerwold]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Jaru kunstofkozijnen
De Weidenweg 26
7961 LP Ruinerwold

tel: 0652657822

Extra informatie

Even voorstellen:  Mijn naam is Jacob Slager, getrouwd en vader van twee kinderen. Vanaf mijn zestiende ben ik werkzaam in de bouwwereld. Ik heb voor diverse bedrijven gewerkt: van grote bouwbedrijven tot kelderbouw en ook heb ik gewerkt als dakdekker. Dit alles maakt dat ik heel veel ervaring heb opgedaan. 
 
In 2006 hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht. Samen met mijn vader heb ik dit helemaal verbouwd. Dit was een enorme klus: slechts drie van de originele binnenmuren zijn blijven staan. Na deze mooie, leerzame ervaring heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: ik wilde voor mezelf beginnen. Als zzp’er. Een naam bedenken voor mijn bedrijf was niet gemakkelijk: uiteindelijk is het gewoon ‘Bouwbedrijf J. Slager’ geworden. 
 
Na een aantal verbouwingsklussen vroeg een fabrikant van kunstof kozijnen of ik voor hem de montage wilde verzorgen. Ik had hierin nog weinig ervaring maar zag dit als een nieuwe uitdaging. Immers, steeds meer mensen kozen voor kunstof- in plaats van houten kozijnen. Al snel ontdekte ik dat dit werk alles had wat ik zocht, ik deed het met heel veel plezier. Echter miste ik toch iets: het contact met klanten vanaf het begin. Ik wilde graag vanaf het allereerste begin zelf de afspraken maken, zelf adviseren, zelf calculeren, zelf inmeten, zelf monteren, zelf verantwoordelijk zijn voor alles. En tot het eind met de klant persoonlijk overleg en contact. Alleen op die manier zou ik voor honderd procent achter mijn werk kunnen staan. 
 
Met dit in het achterhoofd ben ik opnieuw naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb ik de naam veranderd in ‘JARU kunstofkozijnen en gevelbekleding.’ En hiermee was de eerste, echte stap gezet! 
 
Alles begint nu vorm te krijgen. JARU is een feit. Ik kijk er naar uit om mezelf en daarmee het bedrijf te ontwikkelen en voor veel klanten een goed product te kunnen leveren en te plaatsen. Maar bovenal: samen met de klant tot een goed eindresultaat komen. 
 
Jacob Slager