Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Omnia Bouw B.V. in
Ter aar
[Terug naar plaats Ter aar]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Omnia Bouw B.V.
Smidskade 11
2461 TR Ter aar

tel: 0172 - 609084

Extra informatie

Omnia Bouw B.V. is een kleine en flexibele onderneming, die vakkennis en kwaliteit als grondslag heeft. Vanuit dit oogpunt zijn wij in staat om samen met U, Uw bouwwensen te realiseren.   
De familie Koeleman heeft een lange traditie als “bouwer”, die al in 1936 startte. Hierdoor zijn wij in staat om alle denkbare werkzaamheden op een betrouwbare wijze aan te pakken. Van Nieuwbouw tot Onderhoud en van Verbouwing tot Renovatie. Dit geldt zowel voor de particuliere- als zakelijke markt. 
 
Door de korte communicatie lijnen en samenwerking met een vast aantal gerenommeerde onderaannemers en leveranciers zijn wij zeer goed in staat om het door ons geleverde product aan te laten sluiten bij Uw verwachtingen. Kortom: 
 
Ook Uw wensen kunnen wij realiseren! 
 
Nieuwbouw 
 
In het Groene Hart zult u menig nieuw gebouwde woning van Omnia Bouw B.V. tegen komen. Het gaat hierbij veelal om vrijstaande woningen van eenvoudig tot exclusief. 
 
Doorslaggevend bij de keuze van onze klanten is vaak de kleinschaligheid en de flexibiliteit van Omnia Bouw B.V. Uiteraard staat een gebruiksvriendelijk en degelijk eindproduct voor ons altijd centraal, om dit wat kracht bij te zetten zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. 
 
De keuze van architect, bouwwijze en materiaal gebruik is bij ons altijd vrij in te vullen. 
 
Renovatie 
 
Als we naar het exterieur van onze bezittingen kijken, dan zien wij dat deze door ouderdom, weersinvloeden en achterstallig onderhoud op diverse punten gerenoveerd kunnen worden. Het kan om verschillende gebreken gaan, zoals afgebladderd stucwerk, verweerde of aangetaste gevels, lekkages en houtrot. Het interieur is echter onderhevig aan slijtage door veelvuldig gebruik, invloeden van trends en de komst van vernieuwde apparatuur. 
 
Omnia Bouw B.V. heeft ervaring in het renoveren van (Rijks-) monumentale panden, het plaatsen van kozijnen en het vernieuwen van het interieur van badkamers en keukens. Bij elk project wordt aandacht besteed aan de hedendaagse veiligheidseisen, kwaliteit en functionaliteit. Karakteristieke eigenschappen kunnen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. 
 
Verbouw 
 
Is uw bestaande woning helemaal naar wens? 
 
Onze ervaring is dat bijna iedereen wel eens iets aan zijn woning aanpast, of het nu gaat om een aanbouw, een dakkapel, vernieuwen van kozijnen of het geheel vernieuwen van de badkamer. 
 
Met Omnia Bouw B.V. kunt u alle kanten op, middels een vrijblijvende afspraak kunnen wij uw wensen inventariseren, om zo uw woning nog meer tot uw eigen “stekkie” te maken. 
 
 
Bedrijfspanden 
 
Naast de particuliere markt is Omnia Bouw ook actief op de zakelijke markt. Hierbij komen wij nieuwbouw, maar ook uitbreidingen en aanpassingen van bestaande panden tegen. Voor uw bedrijf kunnen wij veel betekenen. Met uw programma van eisen kunnen wij aan de slag vanaf het ontwerp tot aan de oplevering. De werkzaamheden kunnen casco uitgevoerd worden, maar veelal wordt ook voor een complete afbouw gekozen. Hierbij kunt u denken aan het volledig inrichten en afwerken van kantoor- en kantine gedeelten, maar bijvoorbeeld ook aan kraanbanen en magazijn inrichtingen. 
 
Projectontwikkeling 
 
Omnia Bouw B.V. wordt steeds vaker vanaf het eerste initiatief betrokken bij nieuwe plannen. Wij zien onze deelname in projectontwikkeling steeds meer toenemen. Als deelnemer in een team, pakken we samen met de eigenaar van een perceel of bestaand object, het gehele traject op. Van bodem onderzoek, totale planuitwerking, vergunning aanvraag, verkoop tot de uiteindelijke uitvoering. 
 
Op onze site is een actueel aanbod van lopende projecten en een indruk van reeds uitgevoerde werken weergegeven.