Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Rob van de Ven Schilderwerken in
Tilburg
[Terug naar plaats Tilburg]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rob van de Ven Schilderwerken
Blazoenstraat 10
5021DM Tilburg

tel: 013-5354996

Extra informatie

Rob van de Ven Schilderwerken.   
Kwaliteit in werk en service. 
 
Afspraken nakomen en klanten tevreden stellen! 
 
Dit zijn twee van de sterke kwaliteiten van 
Rob van de ven Schilderwerken. 
 
Het eenmansbedrijf is actief vanaf 25 april 2005. Maar Rob zelf kan bogen op meer dan een kwart eeuw ervaring in het vak. Rob van de Ven Schilderwerken, de naam zegt het al, heeft zich gespecialiseerd in schilderwerken. 
 
Dat varieert van binnen tot buiten schilderwerk, van wanden tot plafonds tot kozijnen en ramen, van klein tot groot. Dat doet hij al 27 jaar, maar sinds eind april als zelfstandige. 
 
Rob verzorgt ook wandafwerking zoals behangen, glasweefsel, structuurverf, latexen en maakt ook houtrotreparaties. 
 
Als je dat met de goede middelen doet, kun je weer vele jaren voort met bijvoorbeeld een kozijn of raam. Ook voor dakgootreiniging of het reinigen van wanden en vloeren met een hogedrukspuit kunt u bij mij terecht. 
 
En denk nou niet dat Rob alleen kleinere klussen aanpakt, want hij beschikt over een netwerk van collega’s die hem kunnen assisteren. 
 
Ik hanteer als regel dat ik gemaakte afspraken per se na wil komen. 
 
Je bent natuurlijk altijd afhankelijk van (weer)omstandigheden, maar als er een afspraak gemaakt is met de klant, dan zal ik er ook alles aan doen om die na te komen. 
 
Rob komt vrijblijvend bij u langs voor advies en een gratis offerte.