Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Horstink BV Aannemersbedrijf in
Twello
[Terug naar plaats Twello]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Horstink BV Aannemersbedrijf
Johan Willem Frisostraat 15
7391DJ Twello

tel: 0571-271483

Extra informatie

Horstink BV Aannemersbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met zowel nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Als voorgaande werkzaamheden zouden worden uitgesplits, zouden wij ze kunnen onderverdelen in:   
* nieuwbouw van bungalows en vrije sector woningen 
* verbouwingen en uitbreiden van particuliere woningen 
* nieuwbouw, onderhoud en verbouw in de industriële sector 
* onderhoud bij zowel particulieren als bedrijven 
 
Ons bedrijf onderscheidt zich door een zeer goed team van gemotiveerde vakmensen die over goed inzicht in de bouw beschikken. Door de korte lijnen binnen het bedrijf heeft de opdrachtgever bijna altijd te maken met een en hetzelfde aanspreekpunt. 
Indien ons bedrijf te maken krijgt met het ontwerpen van een gebouw en/ of verbouwing, maakt ons bedrijf wanneer het om een verbouwing gaat de tekening meestal zelf. Indien het om de nieuwbouw van een gebouw gaat wordt een architect of een bouwkundig bureau ingeschakeld. Bij uitbesteding van het werk wordt de architect vanaf het prille begin ingeschakeld en maakt deze een ruwe schets. 
Horstink Kwaliteitsbouwers b.v. bestaat al meer dan 170 jaar. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de 6de generatie uit de familie Horstink. Er kan dus wel gezegd worden dat het bouwen bij de familie Horstink reeds met de "paplepel wordt ingegoten" en al van jongs af aan in het bloed zit. Bovendien is het reeds de 3de opvolgende keer dat het bedrijf wordt geleid door 2 broers namelijk Oscar & Andres Horstink. Het bedrijf is door alle jaren heen altijd in Twello gevestigd.