Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Faassen bouwservice in
Venlo
[Terug naar plaats Venlo]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Faassen bouwservice
Nieuw Goltenweg 18
5916 NT Venlo

tel: 077 3211304

Extra informatie

Sinds medio jaren negentig is Faassen bouwservice actief in de regio Venlo op het gebied van verbouw, aanbouw en tegelwerk.   
Kwaliteit staat bij Faassen Bouwservice V.O.F. hoog in het vaandel. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. 
 
Faassen bouwservice kan uw gehele verbouwing verzorgen van opname tot en met de oplevering. Naast onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zorgt onze goede samenwerking met onderaannemers zoals bekwame loodgieters, stukadoors, houtbewerkers, schilders etc. voor een optimaal resultaat. Uiteraard wordt er in alle gevallen tegemoet gekomen aan de wensen en eisen van deze tijd. 
 
Kortom, Faassen bouwservice heeft alles in huis om uw bouwopdracht vakkundig uit te voeren en te begeleiden. 
 
Indien u nog vragen heeft of voor het maken van een afspraak, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag verwijzen wij naar de contactgegevens op deze site. Ook kunt u ons een email sturen door op "contact" te klikken.