Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Walglas in
Vlissingen
[Terug naar plaats Vlissingen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Walglas
Handelsweg 7
4387PC Vlissingen

tel: 0118-466878

Extra informatie

Gerrit van der Wal is in 1989 begonnen met Glasservice Gerrit van der Wal VOF. In 2002 is Johan daarbij gekomen. En tenslotte kwam in 2007 Rineke Jacobse-Visser het team versterken.   
Met ingang van januari 2012 is onze naam veranderd in: 
 
Walglas 
 
 
De bedoeling van deze website is, dat u de nodige informatie verzamelt over uw wensen en u daarna met de juiste gegevens een offerte kunt aanvragen. 
 
Mocht u vragen hebben of op- of aanmerkingen hebben over de website, dan horen wij dit graag. Stuurt u ons gerust een e-mail naar info@walglas.nl 
 
 
Wij staan als dat nodig is, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. 
 
 
Kunstof kozijnen 
 
 
We hebben al weer enige jaren ervaring met het plaatsen van kunstof kozijnen. Het is een investering, maar één die het verdiend. U bespaart veel energie- en onderhoudskosten. 
 
U hebt keus uit vele kleuren en mogelijkheden. Ook kan het kozijn aan de binnen- en buitenkant voorzien worden van houtnerffolie. Het kozijn en de vleugels (de draaiende delen) kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. 
 
Deze worden geleverd met HR++ isolatieglas, voor meer informatie hierover zie isolatieglas. En zo u wilt leveren we roosters en horren in dezelfde kleur mee.