Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Dijkman Bouw BV in
Warnsveld
[Terug naar plaats Warnsveld]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dijkman Bouw BV
Lage Weide 29
7231NN Warnsveld

tel: 0575-522577

Extra informatie

Dijkman Bouw BV is een regionaal werkend bouwbedrijf gevestigd in Warnsveld.   
Wij hebben een afdeling gespecialiseerd in restauratie. Deze afdeling, werkend vanuit Warnsveld, heeft specifieke kennis en ervaring op het gebied van restauratie en renovatie. 
 
Visie 
Dijkman Bouw BV is een klantgerichte bouwonderneming die met creativiteit en flexibiliteit haar opdrachtgevers ontzorgt met kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. 
 
Missie 
Wij zijn een marktgerichte bouwonderneming, die op innovatieve wijze de wensen van onze opdrachtgevers invulling geeft. Door ons team optimaal voor te bereiden zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten. 
 
Als u aan Dijkman Bouw BV denkt, denkt u waarschijnlijk als eerste aan een bouwbedrijf waar u terecht kan voor het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een uitbouw aan uw woning. Daarnaast kunt u ook voor een nieuwbouwwoning, bedrijfspand of restauratie bij ons terecht. Maar daar houdt het niet op... 
 
In het proces voorafgaand aan het bouwen worden verschillende stappen doorlopen waarbij wij u ook van dienst kunnen zijn. Enkele zaken die wij voor u kunnen regelen: 
 
Driedimensionaal ontwerp 
Voor bijvoorbeeld een verbouwing of een nieuwbouwwoning kunnen wij een ontwerp voor u maken in 3D. Hierdoor krijgt u als klant beter inzicht in hoe uw woning er uit zal gaan zien. 
 
Bouwvergunning 
In veel gevallen is er een vergunning nodig om te mogen bouwen. Het tekenwerk en de aanvraag bij de gemeente kunnen wij voor u verzorgen. 
 
Technische uitwerking en uitvoering  
Naast het ontwerp en vergunningsaanvraag zijn wij als bouwbedrijf natuurlijk ook bezig met de uitvoering. Ons team staat voor u klaar om uw wensen te realiseren!