Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Pennings Bouw BV in
Zaltbommel
[Terug naar plaats Zaltbommel]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Pennings Bouw BV
Valeton 9a
5301 LW Zaltbommel

tel: 0418-840015

Extra informatie

Welkom bij Pennings Bouw BV   
Pennings Bouw BV is gespecialiseerd in woningaanpassingen in de ruimste zin van het woord: van het vervangen van een kozijn tot een volledige renovatie of een aanbouw aan uw woning. Wij werken nauw samen met de opdrachtgever (en eventuele architect) om gezamenlijk tot het gewenste resultaat te komen. Wij denken mee en adviseren in materiaalkeuze (prijs/kwaliteit) en praktische oplossingen. Desgewenst begeleiden wij u in het gehele traject van ontwerp, vergunning t/m oplevering en onderhoud. 
 
Over ons "Pennings Bouw BV": 
 
Pennings Bouw BV is een bouwbedrijf gestart in 2004. Sinds 2009 zijn wij gevestigd op bedrijventerrein De Wildeman te Zaltbommel.  
Pennings Bouw verzorgt het complete pakket van het vervangen van kozijnen tot complete woningrenovatie voor particulieren. Voor bedrijven realiseren wij winkel- en/of bedrijfsruimteaanpassingen. Samen met u (en eventueel de architect) zoeken wij naar de beste oplossingen die een optimale prijs/kwaliteit verhouding opleveren. Pennings Bouw begeleidt u desgewenst in het gehele traject van ontwerp, vergunning t/m oplevering. 
 
Over ons "Pennings Dakkapel": 
 
Pennings Dakkapel is een onderdeel van Pennings Bouw BV. Pennings Dakkapel heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen. De dakkapellen worden geheel in onze eigen werkplaats gemaakt, door onze eigen mensen en kunnen in 1 dag geplaatst worden. Dakkapellen met een schuin pannendak worden altijd in het werk gemaakt. 
 
 
De gezichten van Pennings Bouw BV: 
 
Barend Pennings 
 
Na een aantal jaren als free-lancer gewerkt te hebben ben ik in 2004 gestart met Pennings Bouw BV. Ik kom uit een aannemersfamilie uit Rosmalen. De techniek en het ondernemerschap is er dus met de paplepel ingegoten. De bouwervaring van de 4 oudere generaties Pennings gaat terug tot maar liefst 1873! Voor Pennings Bouw ben ik uw aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot aan de oplevering en eventuele nazorg. Pennings Bouw is aangesloten bij de branchevereniging Bouwend Nederland. Bij Bouwend Nederland regio Den Bosch vervul ik een bestuursfunctie. Daarnaast zit ik in het bestuur van het Parkmanagement De Wildeman, het bedrijventerrein waar ons bedrijf is gevestigd. In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van de Oranjevereniging Bruchem, Kerkwijk en Delwijnen. Is er nog tijd over dan speel ik graag een partijtje tennis. 
 
Henk Hendriksen  
 
In 2005 heb ik de sprong gewaagd om met Barend aan het nieuwe bedrijf Pennings Bouw te werken. Ik werk mee op de verschillende bouwplaatsen en heb hiernaast uitvoerderstaken om het totaaloverzicht te behouden. De diversiteit van de werken, de mogelijkheid om zelfstandig te werken en het persoonlijke contact met de opdrachtgevers spreken mij erg aan bij Pennings Bouw. Ik woon in Renswoude, ben getrouwd met Jacqueline en heb 2 jongens (Sven en Guido). Ik voetbal en tennis graag, daarnaast train de F1, F2 en F3 van VV Renswoude. 
 
Boukje Pennings-Hamersma 
 
Ik verzorg de back-office voor Pennings Bouw BV, ondanks mijn technische opleiding komt u alleen voor de niet-technische zaken bij mij terecht. Ik ben getrouwd met Barend en wij hebben 3 kinderen (Daan, Koos en Hein). Ik ben in de Bommelerwaard opgegroeid en woon, na uitstapjes in Helmond en Zaltbommel, alweer ruim 9 jaar met veel plezier in Bruchem. In mijn vrije tijd ben ik secretaris van CDA afdeling Zaltbommel, daarnaast ben ik algemeen adjunct in het bestuur van de Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs te Bruchem, Kerkwijk en Delwijnen (De Bron en De Rank) en organiseer ik de kinderklup van PKN Het Anker mee.

Diensten 

Pennings Bouw BV is een kleine, maar daardoor slagvaardige organisatie. 
Het dienstenpakket varieert van het vervangen van een raam of (voor-)deur tot de complete renovatie of zelfs nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. 
We verdelen de diensten in een aantal categorieën, zit uw verbouwingswens er niet bij, neem dan gerust contact op. 
 
1. Aan- en verbouw 
 
2. Dakopbouwen  
 
3. Dakkapellen 
 
4. Complete woningrenovatie 
 
5. Kunststof kozijnen 
 
6. Houten kozijnen 
 
7. Velux dakvensters 
 
8. Veranda's 
 
9. Zonne-energie 
 
10. Bijzondere projecten 
 
11. Keralit boeiboorden en gevelbekleding 
 
12. (renovatie) utiliteitsbouw (winkels, kantoren, restaurants, etc.) 
 
13. Nieuwbouw 
 
14. Projectmatig onderhoud