Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar in
Zevenaar
[Terug naar plaats Zevenaar]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar
Dijkweg 17
6905 BA Zevenaar

tel: 0316-331010

Extra informatie

Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar   
Kozijnen, Deuren, Serres & Veranda's 
 
Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar, richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. De fabricage van onze ramen, deuren en serres vindt plaats in onze eigen werkplaats. Het plaatsen van onze producten gebeurt door ons eigen team. Hierdoor kunnen wij onze producten tegen scherpe prijzen aanbieden en volledig afstemmen op uw smaak. 
 
Heeft u verder nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.  
 
Wij zijn benieuwd wat u van onze service vond. Klik hier om uw mening te geven over Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar. 
 
Deuren & Kozijnen 
Ramen en Deuren 
Glashandel Aluminiumbouw, Oud-Zevenaar, ramen, kozijnen 
 
Onze ramen en deuren worden gemaakt van Reynaers Concept System® profielen, deze profielen bestaan uit drie kamers. Dit betekent een verdubbeling van het aantal (vaste) hoekstukken in vergelijking met andere raam- en deurproducten. Uw raam of deur is extra duurzaam, stabiel en uiterst stevig. Klik hier voor foto's van onze kozijnen en deuren.  
 
Uw nieuwe aluminium ramen en deuren zijn in een handomdraai geplaatst. U hoeft dus niet dagenlang in de rommel te zitten. De vervanging van uw oude ramen en deuren gebeurt snel en schoon. Al onze ramen en deuren kunnen inbraakvertragend klasse 2 uitgevoerd worden. 
 
De ramen en deuren kunnen gemaakt worden van 3 profieltypen: 
 
  • Functioneel (vlak) 
  • Houtrenovatie (profiel met neus) 
  • Staalrenovatie (slank) 
 
Serres & Veranda's 
Serre 
 
Voordat u een serre laat bouwen moet u zich altijd afvragen wat u precies wilt bereiken. Gaat het u om extra ruimte in de woonkamer of is het juist de bedoeling om de tuin bij het huis te betrekken? En dan zijn er nog allerlei bouwkundige overwegingen. Heeft u een vergunning nodig? 
Wat moet er gebeuren met de fundering? Hoe gaat u de temperatuur beheersen? Op al dit soort vragen krijgt u van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar een deskundig en objectief antwoord. 
 
Serres van Aluminium 
 
Glashandel Aluminiumbouw, Oud-Zevenaar, serre, serres 
 
Een serre brengt licht en ruimte in uw huis en creëert zo een heerlijke leefomgeving. Stelt u zich het effect eens voor op een zonnige dag! Met aluminium is bijna alles mogelijk, van de meest eenvoudige tot complexe constructies. Ongekend comfortabel en sfeervol. Daarom is aluminium het perfecte materiaal voor uw serre. Alle stijlen zijn mogelijk: strak, speels, modern of juist klassiek. Met een serre van Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar haalt u de zon in huis. 
 
Glas 
 
Gelaagd glas, Hardglas en Isolatieglas 
 
Glashandel Aluminiumbouw Oud-Zevenaar beschikt over een eigen werkplaats met speciaal gereedschap en machines voor het op maat snijden van de enkele beglazing en het bewerken ervan. Door de inzet van onze enthousiaste en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat een hoogwaardig eindproduct te vervaardigen. Het glas kan met onze speciale glaswagens afgeleverd worden. 
 
Vraag vrijblijvend een offerte aan! 
 
Hardglas 
 
Gehard glazendeuren en puien bieden belangrijke voordelen. Glazen deuren en puien nodigen uit. Ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving. Of sluiten ruimtes juist discreet af zonder het gevoel te geven opgesloten te zijn. Glas sluit alles buiten, behalve licht. 
 
Gehard glas is verkrijgbaar in een groot aantal glassoorten, zowel in “normaal” floatglas als in figuur- en gezandstraald glas. 
 
 
Glashandel aluminiumbouw Oud-Zevenaar levert uiteraard geheel op maat, naar uw wensen. Hardglas is uitermate geschikt om te gebruiken als scheidingswand in uw woning of kantoor, eventueel voorzien van een hardglazen deur. Ook leveren en plaatsen we hardglas voor specifieke toepassingen zoals winkelpuien en schuifwanden. 
 
De toepassing van geharde beglazing geeft een optimale ontwerpvrijheid. Binnen- en buiten deuren kunnen door ons geheel naar wens worden vervaardigd. Dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk in verschillende kleuren en materialen zijn de variatiemogelijkheden vrijwel onbeperkt.