Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Ubbink Bouwbedrijf in
Zevenaar
[Terug naar plaats Zevenaar]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ubbink Bouwbedrijf
Nobelstraat 17/A
6902PH Zevenaar

tel: 0316-524733

Extra informatie

Bouwen met passie!   
Gratis infoavond energiezuinig wonen mei 2013 
 
Ubbink Bouwbedrijf organiseert samen met Bouwonderneming Zevenaar en Koender Totaalbouw Duiven twee informatieavonden over energie besparen. 
 
U bent van harte uitgenodigd om te luisteren naar de presentatie van Remco Janssen, verbonden aan Achterhoek Duurzaam Verbouwen, over energie-besparingsmogelijkheden.Tevens zal hij rekenvoorbeelden uit de praktijk laten zien. Daarnaast kunt u kijken en voelen: diverse duurzame producten en materialen worden daarvoor opgesteld. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. 
 
Particulieren 
 
Een frisse badkamer, een mooi toilet of juist een nostalgische keuken maken uw woning niet alleen meer waard maar geven ook meer woongenot. Met een aanbouw tovert u een doorsnee woning om tot een prachtige tuinkamer met veel licht en smeedt u de woning en tuin samen tot één geheel. Een dakkapel brengt niet alleen meer licht maar ook meer ruimte, waardoor u op zolder een functionele werkkamer of extra slaapkamer kunt realiseren. 
 
Een bestaande woning kan met een renovatie een ware metamorfose ondergaan tot uw eigen droomhuis. Op oudere leeftijd blijven wonen op uw vertrouwde stek is door allerlei aanpassingen te realiseren. 
Ubbink Bouwbedrijf helpt graag de mogelijkheden voor uw situatie in kaart te brengen. 
 
Ondernemers 
 
Het is belangrijk dat uw bedrijfspand en vastgoed hun waarde behouden, juist in deze moeilijke tijden. Ook veranderende regelgeving dwingt u te voldoen aan nieuwe eisen. Uw pand aanpassen aan deze eisen kan vaak niet zonder investering. Het is een uitdaging voor Bouwbedrijf Ubbink om met u mee te denken en het maximale uit uw investering te halen. Denk hierbij aan een goed, op uw bedrijf toegesneden, onderhoudsplan maar ook aan het uitbreiden of aanpassen van uw vastgoed. 
Daarnaast staat Bouwbedrijf Ubbink graag voor u klaar om snel en flexibel op te treden bij calamiteiten of problemen. 
 
Op 1 mei 2013 bestond Ubbink Bouwbedrijf 68 jaar. 
 
Hier staat een interview met Carolien Ubbink dat is gemaakt ter ere van het 65-jairg bestaan van Bouwbedrijf Ubbink met dank aan 
Frieda Tax en MKB Zevenaar 
 
Onze kijk op bouwen 
 
Ruim 68 jaar staan vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. 
Bouwen met zorg betekent bouwen waarbij persoonlijke aandacht voor elke klant, groot of klein, centraal staat. 
 
De verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. 
Omdat wij al het vakmanschap (timmeren, metselen, stukadoren en tegelen) zelf in huis hebben kunnen wij flexibel werken. Daarnaast werken wij met vaste onderaannemers en leveranciers zodat wij de kwaliteit die wij zelf gewend zijn te leveren ook op die gebieden kunnen garanderen. 
 
Geen nare verrassingen maar helderheid 
 
Ubbink Bouwbedrijf geeft een gespecificeerd overzicht van de kosten. Op deze manier kunnen geen misverstanden ontstaan over de uit te voeren werkzaamheden en de hieraan verbonden kosten. In het geval van meer- of minderwerk maken wij gebruik van meerwerkbonnen; uiteraard altijd in overleg met de klant. Hierdoor zijn er geen nare verassingen acheraf. 
 
Goede service is vanzelfsprekend; het lage aantal opleverpunten bewijst dat wij voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. 
 
Ubbink Bouwbedrijf is aangesloten bij BouwGarant.