Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Heldoorn BV Bouwbedrijf in
Zwolle
[Terug naar plaats Zwolle]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
VHeldoorn BV Bouwbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Heldoorn BV Bouwbedrijf
Pascalweg 10
8013RC Zwolle

tel: 038-4297630

Extra informatie

Over Heldoorn   
Bouwbedrijf Heldoorn is in 1935 opgericht. Tegenwoordig is het een bouwbedrijf met 25 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 8 miljoen euro.  
 
Bouwbedrijf Heldoorn streeft naar het leveren van een kwalitatief hoogstaand eindproduct voor een goede prijs aan een tevreden opdrachtgever. Met de aanwezige kennis en faciliteiten verzorgt Heldoorn ook graag voor u het tekenwerk, de bouwaanvragen en de engineering. 
 
Wij bouwen dus niet alleen, we praten en denken graag met u mee voor, tijdens en na (bijvoorbeeld servicecontracten) het bouwproces. Ook hebben onze ervaren vakmensen veel oog voor detail. Alleen dan is maximale tevredenheid van de gebruiker te bereiken.  
 
Aan de Pascalweg staan niet alleen ons kantoor en de opslag, maar hebben wij ook een ruime en vooral unieke werkplaats. Een werkplaats voor houtbewerking van bijvoorbeeld deuren, luiken en kozijnen. Heldoorn heeft ervaren vakmensen die zowel productiematig als bijzondere constructies kunnen maken en restaureren. 
 
Het werkgebied van Bouwbedrijf Heldoorn is Zwolle en projecten binnen een straal van 100 kilometer rondom Zwolle. 
 
 
Onze diensten 
 
Bouwbedrijf Heldoorn heeft alle bouwdisciplines in huis; wij begeven ons in de onderhoud-, herstel-, renovatie-, restauratie- en verbouwmarkt en voeren kleine nieuwbouwprojecten uit. Een zeer compleet bouwaanbod dus. 
 
Op onze website kunt u per bouwdiscipline voorbeelden bekijken van de projecten waar wij trots op zijn.

Specialiteit
  • Nieuwbouw 
  • Verbouw 
  • Onderhoud 
  • Advies 
  • Renovatie 
  • Restauratie