Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Lenferink Timmerfabriek in
Albergen
[Terug naar plaats Albergen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Lenferink Timmerfabriek
Diekersweg 9/A
7665VB Albergen

tel: 0546-441568

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1975 zijn wij gespecialiseerd in het maken van trappen, deuren en kozijnen.   
Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige producten tegen lage prijzen. Daarbij staan de wensen v/d klant centraal. Zowel de particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. 
 
Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket voor een trap, deur of kozijn maar ook het afhalen van een bouwpakket is mogelijk. 
 
Wij zijn op het gebied van houtbewerking van alle markten thuis en we helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. 
 
Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden en producten bekijken dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.  
 
U kunt ons altijd bellen op 0546-441568 of het contactformulier invullen.  
 
Wie zijn wij? 
 
Lenferink Timmerfabriek is een familiebedrijf dat opgericht is door B.J. Lenferink in 1975 als aannemers/timmerbedrijf. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden steeds meer gespecialiceerd geraakt op het gebied van machinale houtbewerking en dan met name het maken van maatwerk houten trappen, deuren, kozijnen en ramen. 
 
Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te vervaardigen. Lenferink Timmerfabriek kan inspelen op de wensen v/d klant door vakmanschap te combineren met hedendaagse moderne technieken. Meer dan 35 jaar, staat vakmanschap en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Specialiteit
  • Trappen 
  • Deuren 
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Maatwerk