Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hoek Bouw & 0800aanbouw.nl in
Alblasserdam
[Terug naar plaats Alblasserdam]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hoek Bouw & 0800aanbouw.nl
Ohmweg 84
2952BB Alblasserdam

tel: 078-6914407

Extra informatie

Hoek Bouw & 0800aanbouw.nl uit Alblasserdam is een vooruitstrevend bouwbedrijf dat continue op zoek is naar verbeteringen dat het bouwproces ten goede komt waardoor wij steeds sneller kunnen bouwen en daarbij gelijktijdig een kwalitatief hoogwaardig product afleveren!   
Hoek Bouw & 0800aanbouw.nl realiseert alle voorkomende bouw werkzaamheden. Van onderhoud tot nieuwbouw. 
Woninguitbreiding is ons specialisme wat we veel doen wij in combinatie met (interne) verbouw 
van de woning zoals aanpassingen in de bestaande woonkamer, verdieping of zelfs gehele woning! 
Maar ook als het gaat om het vervangen van een raam of het bouwen van een luxe villa, Hoek Bouw 
Alblasserdam staat altijd voor u klaar, volgens afspraak en op tijd! 
 
De laatste jaren is Hoek Bouw uitgegroeid tot vooraanstaande aannemer met een werkwijze die uitgaat voor de kern begrippen voordelig, snel maar bovendien ook goed. Hoek Bouw levert voornamelijk maatwerk. Op de website van 0800AANBOUW.nl hebben wij voor u uit de vele aanbouwen die Hoek Bouw Alblasserdam reeds heeft gerealiseerd een basis model samengesteld waarin alles zit wat u maar wenst. Hiermee richten wij ons puur op de markt voor aanbouwen, dus het uitbreiden van de woonkamer en/of keuken met een uitbouw, waarbij wij dankzij een vernieuwende en doordachte methode in staat zijn een optimale prijs-kwaliteit verhouding aan onze klanten te bieden, in een zeer kort tijdsbestek. 
 
Standaard maken wij gebruik van een ALL-IN basis concept waar alles zit wat u maar wenst! Kiest u voor het basis concept? Dan weet u ook dat alles is opgenomen en er écht niets ontbreekt! Het basis concept van 0800AANBOUW.nl is namelijk een zeer volledige uitvoering! Dit kunt u zien bij de inhoudelijke omschrijving van het 0800AANBOUW basis concept. Daarnaast is er ook volop ruimte om uw aanbouw volledig naar wens te maken aangepast aan uw eigen stijl en gewenste accessoires. 
 
Dit alles met eigen vakmensen, die ervaren en betrokken zijn bij hun vak en úw bouwproject!  
 
Bij ons is afspraak ook ècht afspraak, maar uontvangt van ons ook deskundig advies en een 
vrijblijvende offerte. U bent gegarandeerd van echte kwaliteit, top snelheid in bouwen, zorgvuldige manier van werken, vakmanschap, vooruitstrevendheid, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring. Tevens heeft u te maken met een BouwGarant aannemer, het grootste keurmerk in de bouw!

Specialiteit
 • Aanvraag bouwvergunning  
 • Bedrijfspanden  
 • Bouwvergunning  
 • Carport  
 • Dakkapellen  
 • Interieur  
 • Kunststof kozijnen  
 • Stucwerk  
 • Terras  
 • Veranda  
 • Vloerverwarming  
 • Woningen