Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf Donker in
Alkmaar
[Terug naar plaats Alkmaar]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Donker
Van der Lijnstraat 34
1817EJ Alkmaar

tel: 072-5669425

Extra informatie

Wat zijn de specialiteiten van Bouwbedrijf Donker? ""Eigenlijk kunnen we alles aan. Het maken van aanbouwen en het isoleren van woningen en het renoveren van daken, kunnen we toch wel ons specialiteiten noemen. Nieuwe dak- isolatie van de woning kan tot wel 40% besparing op de energierekening opleveren. Het plaatsen van aanbouwen is vorig jaar bijzonder populair geweest. Door de crisis wachten de mensen met het kopen van een huis en kiezen dan voor het opknappen van de eigen woning. Dat was vorig jaar de tendens. Onze kwaliteit/prijs verhouding is goed en de bouw van de grote woonwerkboerderij in de Starnmeer is een visitekaartje voor ons. Ook hebben wij altijd tijd vrijgemaakt voor kleine werkzaamheden en dat kun je in deze tijd zeker merken.""   Dus kampt u met ruimtegebrek en wilt u niet verhuizen, dan kan de inbreng van Donker wel eens ruimte geven. Kortom, steek u licht op bij Donker.