Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf Plas BV in
Assen
[Terug naar plaats Assen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Plas BV
Afrikaweg 1
9407TL Assen

tel: 0592-241215

Extra informatie

Bouwbedrijf Plas BV: meer dan aannemer alleen   
John Heeren, directeur van Bouwbedrijf Plas gaf in een interview in 2004 een beeld van het bedrijf: hoe er gewerkt en gedacht wordt. Daar is weinig aan veranderd en daarom op deze site een geactualiseerde versie van dat interview, waarin verschillende onderwerpen besproken worden (zie buttons links) en ook collega-directeur Johan Beugeling aan het woord komt. 
 
In de hal van het nieuwe bedrijfspand van Bouwbedrijf Plas hangt een plaquette, aangeboden na de verhuizing in 2003, door het personeel. Het zegt veel over de sfeer binnen het bedrijf. John Heeren - een van de directeuren - noemt Bouwbedrijf Plas een platte organisatie. “Geen rangen of standen hier, daar hou ik niet van. Iedereen is gelijkwaardig en we hebben allemaal hetzelfde doel: ons volledig inzetten voor het gezond houden van dit bedrijf.” En dat Bouwbedrijf Plas gezond is, mag gezegd worden van een onderneming die vanaf 2004 gegroeid is van 3 naar 20 werknemers. 
Na verschillende omzwervingen binnen het bedrijfsleven nam John Heeren in 2001 het Bouwbedrijf over van de toenmalige eigenaar Koos Plas, die na ruim 20 jaar ondernemersschap de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt. Heeren besloot het bedrijf nieuw leven in te blazen en zijn eigen koers te gaan varen. En niet zonder succes: op dit moment is Bouwbedrijf Plas een bloeiende onderneming met een geheel eigen insteek binnen de bouw- en aannemerswereld. 
Sinds 2003 is het bedrijf gehuisvest in een gloednieuw pand aan de rand van Assen. John Heeren leidde tot oktober 2005 het bedrijf alleen. Begin oktober 2005 heeft zich een directiewijziging aangediend. Aangezien het bedrijf in een behoorlijke groeifase zit is gezocht naar garanties voor de nodige continu‹teit in de toekomst. Er is voor gekozen om een tweede aandeelhouder / directeur te benoemen. Johan Beugeling, geen onbekende in de bouwwereld, is per genoemde datum toegetreden tot het bedrijf. Lees verder over de veelzijdigheid van Bouwbedrijf Plas. 
 
Veelzijdig. 
 
Met een verscheidenheid aan klanten binnen zowel de zakelijke als de particuliere sector is Bouwbedrijf Plas BV van alle markten thuis. “Behalve de echt grote projectontwikkeling, kunnen we alle kanten op” zegt directeur John Heeren. “Naast de gebruikelijke bouw en verbouw, hebben we verschillende apothekers, artsenpraktijken en kantoren volledig ingericht, evenals een aantal winkels. We verzorgen het mutatiewerk voor een aantal instellingen waaronder Stichting De Zijlen in Tolbert/Leek en vorig jaar hebben we voor de Stichting Industrie en Handelsgebouwen Groningen (SIG) een oud fabriekspand omgebouwd tot nieuwe bedrijfsunits. 
Momenteel hebben we net een boerderij in Westerlee verbouwd tot een 5 sterren hotel, een wel heel bijzonder project compleet met een prieel op een eiland, een tuinhuis, bruidssuite en de complete restauratie van het voorhuis, voorwaar een bijzonder mooi project, een project welke het vakmanschap van alle medewerkers danig op de proef stelde, een project ook waar we met veel voldoening op terugzien.” 
 
Momenteel zijn in uitvoering de restauratie van een mooi heerenhuis in Groningen voor particuliere bewoning en de restauratie van het mooiste pand in Heerenveen, het tolhuis op de rand van Heerenveen en Oranjewoud, dit gebouw wordt geschikt gemaakt als kantoor.