Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Gils Kozijnen in
Beilen
[Terug naar plaats Beilen]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gils Kozijnen
De Hanekampen 64/66
9411XM Beilen

tel: 0593-524482

Extra informatie

Gils Kozijnen is een bedrijf dat zich wil onderscheiden door het nèt even beter te doen. Hiervoor is uw vertrouwen in ons kunnen van essentieel belang. Gils Kozijnen werd in 1989 opgericht en heeft door de jaren heen het imago opgebouwd van een kundige, dynamische en bovenal flexibele onderneming met korte levertijden.   
Elk project, groot of klein, wordt met alle zorg omringd en geheel conform de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd. 
 
Gils Kozijnen heeft een breed assortiment houten gevelelementen:  
 
 • Kozijnen voor de nieuwbouw en renovatie  
 • Draaikiep ramen  
 • Roeden  
 • Achterdeuren  
 • Tuindeuren  
 • Binnendeuren  
 • Hefschuifpuien 
 • Glas en ventilatieroosters 
 
Onze producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit, zorgvuldig maatwerk, vele variatiemogelijkheden. En of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of aanbouw: Gils Kozijnen zet zich in voor u, daar kunt u op vertrouwen. Elke maatvoering, uitvoering of keuze in accessoires voeren wij geheel naar wens uit. 
 
Speciaal voor de particuliere markt heeft Gils Kozijnen een concept ontwikkeld: Gils Totaal Service, deze service richt zich primair op de particuliere markt. Stelt u zich eens voor: uw woning is toe aan nieuwe kozijnen, ramen, deuren of eventueel ander timmerwerk. Maar zelf heeft u niet de tijd of zin om dit zelf allemaal te organiseren met de verschillende bedrijven die hier bij komen kijken. 
Gils Kozijnen regelt het van A tot Z, één telefoontje naar ons is voldoende om het hele proces in gang te zetten. Wij volgen een 10 stappenplan, zodat er niks wordt vergeten en alles duidelijk is voor u als opdrachtgever en ons: 
 
Voorbereiding: 
 
 • Er wordt op de locatie ingemeten, er wordt desgewenst advies op maat gegeven. 
 • U ontvangt een gespecificeerde offerte incl. de tekeningen in huis. 
 • Is de offerte passend voor u, wordt er opdracht verleend. 
 
Productie: 
 
 • De kozijnen worden voor een extra controle nogmaals ingemeten, voor de exacte maatvoering op de millimeter nauwkeurig. 
 • Timmerwerk wordt in onze eigen machinale timmerfabriek geproduceerd. 
 • Timmerwerk wordt afgewerkt, en eventuele beglazing wordt besteld. 
 • De afspraak voor de montage wordt met u gemaakt. 
 
Levering: 
 
 • Het timmerwerk, eventueel de beglazing wordt gemonteerd en afgekit. Al het timmerwerk wordt afgewerkt. Bestaande uit aftimmeringen aan de binnen en eventueel buitenzijde. 
 • Eventueel schilderwerk, wat na montage gebeuren moet, is ook bij Gils Kozijnen onder te brengen als aanvulling op het al complete totaalpakket. 
 • Opleverfase, de kozijnen of eventueel ander timmerwerk is door ons gemonteerd en u loopt met een van onze medewerkers alles bij langs om te kijken of het timmerwerk volgens afspraak is gemonteerd.


Specialiteit

KWALITEIT   
Kwaliteit zal zeker niet ontbreken bij Gils Kozijnen. Constant wordt er gewerkt aan de juiste certificering voor de producten. Wij hebben een certificering bij Kiwa en dit houdt automatisch in dat we het KOMO-label voeren en alleen hang- en sluitwerk leveren met politiekeurmerk. Ook de materialen waarmee wij werken staan voor kwaliteit en wij werken met gecertificeerd FSC® hout. 
 
KOMO 
 
Het KOMO-label is al 50 jaar hét kwaliteitskeurmerk in de bouw. Een KOMO-kwaliteitsverklaring staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit, op basis van objectieve maatstaven. Onze producten zijn voorzien van een erkende kwaliteitsverklaring van KOMO, zodat u er blindelings op kunt vertrouwen dat ze voldoen aan het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en specifieke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen die de marktpartijen stellen. 
KOMO: het keurmerk tot een symbool van zekerheid en vertrouwen. 
 
SKG/Politie keurmerk 
 
Gils Kozijnen maakt uitsluitend gebruik van hang- en sluitwerk met politiekeurmerk. Wat houdt dit in? De basisgedachte aangaande inbraakwerendheid is in de bestaande bouw en in de nieuwbouw, gemeten in prestatietermen, overigens gelijk. Voor de inbreker bereikbare ramen en deuren dienen gedurende ten minste drie minuten tegen een poging tot inbraak bestand te zijn. Drie minuten lijkt niet veel, maar is het wel. Het betekent namelijk drie minuten ter zake kundig, doelgericht en heel erg hard werken. In de praktijk betekent dit dat de gelegenheidsinbreker niet binnen komt. 
 
Voor bestaande woningbouw geldt (in het Politiekeurmerk Veilig Wonen): Bereikbare ramen en deuren moeten met gecertificeerd hang- en sluitwerk (voorzien van sterren) inbraakwerend gemaakt worden overeenkomstig de voorschriften van de politie. Hierbij geldt, dat met 1-sterrenproducten in beginsel de klasse "standaard" (3 minuten) is te realiseren en met 2- sterren producten de klasse "zwaar" (5 minuten). Gils Kozijnen levert hang- en sluitwerk met een 2-sterren klasse. 
 
FSC®-certificering 
 
FSC®, de Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer) stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Gils Kozijnen is FSC® gecertificeerd onder nummer SCS-COC-000652-JE en maakt hiermee gebruik van eerlijke materialen. 
 
Tien FSC®-principes van goed bosbeheer 
 
 • Het bosbeheer voldoet aan de geldende nationale en internationale wetgeving, aan internationale verdragen en afspraken en aan de principes en criteria van FSC®. 
 • Eigendoms- en gebruiksrechten ten aanzien van land en bosproducten zijn duidelijk gedefinieerd, vastgelegd en rechtsgeldig. 
 • De formele en traditionele rechten van de lokale bevolking op land en hulpbronnen worden erkend en gerespecteerd. 
 • Het sociale en economische welzijn van de bosarbeiders en lokale gemeenschappen wordt door goed bosbeheer ook op de lange termijn in stand gehouden of verbeterd. 
 • De producten en voorzieningen die het bos biedt worden zodanig efficiënt benut, dat de economische, sociale en ecologische functies van het bos ook op de lange termijn worden veiliggesteld. 
 • De biodiversiteit, unieke ecosystemen en andere ecologische en landschappelijke waarden van het bosgebied worden in stand gehouden en beschermd. 
 • Er wordt een beheerplan opgesteld en toegepast. In het beheerplan, dat steeds wordt geactualiseerd, staan lange termijn doelen en middelen duidelijk omschreven. 
 • De toestand van het bos, de oogst, de handelsketen en managementactiviteiten worden regelmatig getoetst, evenals de sociale en ecologische effecten hiervan. 
 • Bosbeheer in bossen met een hoge natuur- of cultuurwaarde wordt met extra zorg uitgevoerd, waarbij kenmerkende eigenschappen worden behouden en versterkt.  
 • Kunnen dienen als aanvulling op de houtoogst uit natuurlijke bossen, waarmee bovendien de (exploitatie) druk op natuurlijke bossen afneemt. Het behoud en herstel van natuurlijke bossen dienen tegelijkertijd te worden bevorderd.