Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
De Jong's Timmerfabriek in
Bergambacht
[Terug naar plaats Bergambacht]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Jong's Timmerfabriek
Bovenberg 68
2861 BB Bergambacht

tel: 0182 - 385888

Extra informatie

Welkom bij de jong's timmerfabriek   
De Jong's Timmerfabriek! Inmiddels al meer dan 75 jaar een begrip in hoogwaardig en duurzaam geveltimmerwerk. Kennis, service en kwaliteit maken ons sterk en de aangewezen partner voor al uw projecten. 
 
De Jong's Timmerfabriek is producent van houten buiten- en binnenkozijnen, deuren, ramen en schuifpuien voor seriematige projecten. Ook voor al uw prefab gevelelementen en spouwbladen, zijn wij uw partner. De Jong's Timmerfabriek behoort tot één van de grootste nog zelfstandige timmerfabrieken in Nederland. 
 
Binnen- en Buitenkozijnen 
 
Zowel hard- als naaldhout kozijnen van uiteenlopende uitvoeringen en maatvoeringen. Door ons moderne productieproces te combineren met het ambachtelijke, zijn wij in staat om ook afwijkende detailleringen te produceren. 
 
Wij produceren onze kozijnen van diverse veel toegepaste houtsoorten, zoals; Dark Red Meranti, Mahonie (Sapeli), Sapupira, Iroko, e.d.. Daarnaast kunnen wij u ook de speciale houtsoorten aanbieden, zoals; Oregon Pine, Ceder (zuid-amerikaans), Jaboty/Cambara, e.d. 
 
Tevens worden onze kozijnen geproduceerd met KOMO® Kwaliteitsverklaring, Concept I en II en geleverd met 10 jaar SGT garantie. 
 
Door ons modern productiesysteem zijn wij in staat te leveren op de gewenste bouwvolgorde. Dit scheelt veel transportbewegingen op de bouwplaats, waardoor de kans op onnodige schades ook nog eens tot een minimum beperkt wordt. 
 
De Jong's Timmerfabriek is uw bouw(team)partner, die graag meedenkt en adviseerd om zo faalkosten terug te dringen.