Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hollman Aluminium BV in
Berlicum
[Terug naar plaats Berlicum]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hollman Aluminium BV
Runweg 20
5258 BN Berlicum

tel: 073 5034574

Extra informatie

Aluminium kozijnen en nog veel meer!   
Ons bedrijf is gevestigd in Berlicum en wij leveren onze producten landelijk aan zowel zakelijke als de particuliere markt. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en mede door die instelling hebben wij de afgelopen 33 jaar een stevige positie in de markt veroverd. 
 
Onze vestiging in Berlicum bevat zowel de Showroom als ook onze werkplaats en kantoor. Door onze manier van werken is kwaliteit altijd gewaarborgd. Zo meten wij producten bij u in, vervaardigen wij de producten in onze eigen werkplaats en komen onze eigen deskundige monteurs de producten bij u plaatsen. 
 
6% BTW regeling, korting op de montage van al onze producten! 
 
Sinds 1 maart is een nieuwe stimulansregeling van de overheid actief. Deze maatregel moet ervoor zorgen dat de bouwsector uit het slop getrokken gaat worden. Gelukkig hebben wij deze regeling niet zo hard nodig, maar u kunt er wel maximaal van profiteren. Tot 1 maart 2014 betaalt u namelijk 15% minder BTW over de arbeidsuren! Aangezien de arbeidsuren een groot deel van kosten zijn voor het vervangen van uw kozijnen, bespaart u nu dus al snel honderden euro’s. 
 
Natuurlijk hopen wij dat u bij een verbouwing kiest voor onze aluminium kozijnen en/of andere producten. Maar ook als u voor een andere leverancier kiest geven wij u graag mee dat het nu kosten technisch de juiste tijd is om te gaan verbouwen!