Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Hako Kozijnen in
Beverwijk
[Terug naar plaats Beverwijk]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hako Kozijnen
Gooiland 43
1948RD Beverwijk

tel: 0251-215410

Extra informatie

Wie zijn wij   
Geen standaard aannemer 
 
De aannemerij is een mooi vak. Wij houden ervan om dingen te bouwen, te renoveren, te herstellen en te onderhouden. Als ons werk is gedaan, leveren we iets moois af dat lange tijd meegaat en dat geeft ons veel voldoening. 
 
Onze toegevoegde waarde komt het best tot zijn recht als u in de regio Beverwijk op zoek bent naar meedenkers die met creatieve oplossingen komen. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten, juist als de standaardoplossingen niet passen bieden wij uitkomst. 
 
Als allround bouwbedrijf vormen renovatie en onderhoud van woningen een belangrijk deel van onze werkzaamheden. 
 
Het aanbouwen, verbouwen en uitbreiden woning, het vervangen van kozijnen, het plaatsen van een dakopbouw of dakkapel en kleinschalige nieuwbouw zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wij regelen voor u alle uit te voeren werkzaamheden van A tot Z. Dit betekent dat wij ook het stucadoors- en schilderwerk alsmede technische installaties voor u kunnen verzorgen. 
 
In alle gevallen zorgen wij voor een duidelijke kostenberekening en overzichtelijke bouwtekening. 
 
Ook dienen wij de bouwaanvraag in bij de gemeente. 
 
MW Bouw neemt u dus elke zorg uit handen. 
 
MW Bouw is een jong en dynamisch bedrijf welke zich bezig houdt met o.a.: 
 
  • Onderhoud  
  • Dakkapellen 
  • Verbouw  
  • Kozijnen 
  • Nieuwbouw  
  • Renovatie 
  • Uit/Aanbouw  
  • Restauratie 
 
 
Met een team van 9 professionele mensen wordt niet alleen uw aanvraag uitgevoerd maar wij denken ook mee bij het ontwerp om uw opdracht zo correct mogelijk uit te voeren.