Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf De Jong Bilthoven bv in
Bilthoven
[Terug naar plaats Bilthoven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf De Jong Bilthoven bv
P.C. Staalweg 118
3721TJ Bilthoven

tel: 030-2298989

Extra informatie

Bouwbedrijf De Jong Bilthoven bv heeft ruime ervaring in de bouwwereld. Of het nu gaat om verbouw, renovatie, groot onderhoud of (vervangende) nieuwbouw wij beschikken over de kennis, ervaring en faciliteiten om u snel van dienst te zijn.   
Door het dagelijks contact met onze opdrachtgevers en leveranciers zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bouwen en onderhouden. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk woningcorporaties, bedrijven, beleggers en overheden, maar ook de particulier is bij ons aan het goede adres voor alle bouwgerelateerde zaken. Met circa 50 medewerkers realiseren wij op een transparante en betrokken wijze grotere en kleinere projecten. 
 
Onze diensten: 
 
Verbouw 
 
- Dagelijks onderhoud 
- Mutatieonderhoud 
- Servicedesk 
- 24/7 storingsdienst 
- Werkplaats 
- Projecten 
 
Renovatie 
 
- Restylen 
- Groot onderhoud 
- Projecten 
 
Nieuwbouw