Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Venster Kunstof Kozijnen in
Bolsward
[Terug naar plaats Bolsward]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Venster Kunstof Kozijnen
Bolwerkplein 8/A
8701XE Bolsward

tel: 0515-576723

Extra informatie

Venster kunstofkozijnen   
Uw beslissing voor duurzaamheid 
 
Wij zijn leverancier van kunstof kozijnen, ramen, dakkapellen, deuren en schuifpuien. Als particuliere woningbezitter bent u bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om renovatie, vervanging of nieuwbouw, wij verzorgen en begeleiden de montage vanaf het moment van aanschaf tot en met het moment van de eindoplevering. 
Vakmanschap 
Dankzij innovatie en vakmanschap bieden wij de meest hoogwaardige kunstof producten die u maar wenst. Maak kennis met onze unieke kunstof producten en lees meer over ons bedrijf, onze projecten, onze werkwijze en onze garantie. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. 
Gratis productadvies 
Of u kunt een afspraak maken met een van onze technisch adviseurs. Hij of zij informeert u vrijblijvend en kosteloos over de mogelijkheden van onze kunstof kozijnen, deuren, dakkapellen, ramen, schuifpuien en horren.  
 
Venster Kunstof Kozijnen 
 
Uw vertrouwen op kwaliteit 
 
Als woningbezitter kiest u voor kwaliteit, want u wilt een kozijn, deur, raam, dakkapel of schuifpui waarop u kunt vertrouwen. Daarom kiest u voor Venster Kunstof Kozijnen. Bij ons is kwaliteit standaard en betaalbaar. Onze kunstof producten zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. En - niet geheel onbelangrijk - ze zorgen voor een zeer fraaie aanblik van uw woning. 
 
Onderhoudsarm 
 
Venster Kunstof Kozijnen levert en monteert duurzame, onderhoudsarme, hoogwaardige kunstof kozijnen, deuren, dakkapellen, ramen en schuifpuien. Onze producten gaan een leven lang mee. Dat onderstrepen we door keurmerken en de garantie die wij geven. Wij zijn voornamelijk actief in de drie noordelijke provincies op de particuliere markt. Maar ook bij de grotere projecten zoals winkelgevels en gevels voor kantoorpanden en ziekenhuizen, kunnen wij uitkomst bieden. 
 
Professioneel advies 
 
Wij zijn u graag van dienst wanneer uw kozijnen of deuren aan vervanging toe zijn. U kunt bij ons terecht voor professioneel advies, overzichtelijke offertes en duidelijke afspraken als gaat om uitvoering en montage.  
 
Producten 
 
Wij leveren en monteren duurzame, onderhoudsarme, hoogwaardige kunstof kozijnen, deuren, dakkapellen, ramen, schuifpuien en horren. Wij zijn voornamelijk actief in de drie noordelijke provincies op de particuliere markt. Maar ook bij de grotere projecten zoals winkelgevels en gevels voor kantoorpanden en ziekenhuizen, kunnen wij uitkomst bieden.  
 
Werkwijze 
 
Stap 1 
Oriënteren 
 
Week 1 
 
Allereerst maken wij, geheel vrijblijvend en kosteloos, een afspraak bij u thuis. Op deze manier kan onze adviseur inspelen op uw behoeften en de technische mogelijkheden. Het is een oriëntatiegesprek, waarna u eventueel in overleg een offerte kunt aanvragen. 
 
Stap 2 
Beslissen 
 
Week 3/4 
 
Mocht u opdracht geven tot uitvoering van de offerte, dan komt onze technische medewerker om de maten op te nemen voor de productie van de kunstof producten. Eventueel volgt nog een gesprek om uit te leggen welke variaties mogelijk zijn wat betreft kleuren en materialen. 
 
Stap 3 
Bestellen 
 
Week 5/6 
 
Wij bestellen de materialen. De levering neemt vaak vijf of zes weken in beslag. Als de materialen binnen zijn, beginnen we met de montage. 
 
Stap 4 
Installeren 
 
Week 11/12 
 
Wij maken een afspraak om te komen monteren. Als de montage gereed is, wordt het werk opgeleverd. Mocht er ondanks alles toch iets niet naar tevredenheid zijn, lossen we dit zo snel mogelijk voor u op. 
 
Meer weten 
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Dakkapellen 
  • Deuren 
  • Schuifpuien