Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Brielse Glashandel in
Brielle
[Terug naar plaats Brielle]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Brielse Glashandel
Kloosterweg 31
3232LB Brielle

tel: 0181-414182

Extra informatie

De Brielse Glashandel BV bestaat uit een team van enthousiaste mensen die staan voor hun werk. Wij leveren en plaatsen glas voor particuliere, bedrijven, gemeenten, vereniging van eigenaren en woningcorporaties. Op glasgebied kunnen wij veel voor u betekenen!   
Wij leveren en plaatsen enkel- en dubbelglas, maar ook slijpglas, glas in lood etc. Voor het gehele overzicht klik hier. U kunt bij ons ook terecht voor schilderherstel na beglazingswerkzaamheden, zowel binnen als buiten. Dit in samenwerking met Schildersbedrijf P. Stolk. Wij zijn in 2010 ook gestart met het leveren en plaatsen van houten, kunstof en aluminium kozijnen. Als bedrijf zijn wij VCA-gecertificeerd en iedereen is in het bezit van een veiligheidspaspoort. De Brielse Glashandel BV is niet alleen een VCA-gecertificeerd bedrijf, maar ook een erkend leerbedrijf.