Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Bouwbedrijf Slager BV in
Brouwershaven
[Terug naar plaats Brouwershaven]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Slager BV
Nieuwstad 5
4318BM Brouwershaven

tel: 0111-691669

Extra informatie

Bouwbedrijf Slager is een solide bouwpartner gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden.
Jaren geleden zijn we als kleine lokale aannemer begonnen. Tegenwoordig zijn we in staat om te beantwoorden aan al uw bouwwensen. We werken uitsluitend met A-klasse bouwmaterialen. We geven garantie op onze gerealiseerde projecten.
Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld zijn wij in staat om met precizie en aandacht voor de klant uw bouwwensen uit te voeren.

Nieuwbouw
Heeft u bouwgrond en wilt u uw nieuwe woning laten bouwen. Bouwbedrijf Slager neemt u graag alle zorgen uit handen. We kunnen de bouwaanvraag indienen bij de gemeente, de benodigde vergunningen verzorgen. Uiteraard beginnen we met een persoonlijk gesprek waar u uw wensen kunt kenbaar maken. In de bouwtekening presenteren we uitgewerkt uw idee. Voor- tijdens- maar ook na het bouwproces vinden we het belangrijk om persoonlijk contact met u te hebben. U wordt betrokken bij de bouw. Het wordt tenslotte uw droomwoning.
Verbouw
U heeft een woning maar wilt graag meer ruimte of een meer praktische indeling ? Neem eens contact op met Bouwbedrijf Slager over de mogelijkheden en suggesties die we u kunnen aanbieden. Verbouwingen zijn vaak bedoeld om meer ruimte te krijgen in de woning. Dat kan zijn omdat u een extra slaapkamer wenst, of een kantoorruimte aan huis of anderszins. We zijn benieuwd naar uw wensen!

Onderhoud
Vrijwel elke woning heeft onderhoud nodig. Dat kan zijn aan kozijnen, of dubbelglas wat geplaatst wordt om de energiekosten te drukken. Ook het jaarlijks onderhoud aan gemeentelijke gebouwen behoren tot de mogelijkheden.