Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
Europrovyl kozijnen in
Buitenpost
[Terug naar plaats Buitenpost]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Europrovyl kozijnen
Uterwei 3
9285 ZV Buitenpost

tel: 0512-359999

Extra informatie

Alles wat Europrovyl kozijnen bedenkt en maakt, ademt innovatie. Onze kozijnen zijn een normstellende bundeling van stijlvolle vormgeving, duurzaamheid, onderhoudsarme toepassing, milieuvriendelijke materialen én een eenvoudige en snelle monteerbaarheid.   
Begrijpelijk dat enkele van onze producten inmiddels gepromoveerd zijn tot de Nederlandse standaard. Denk aan Holland 100, Authentiek Kozijn, het Nieuwbouw Kozijn en natuurlijk ons CLK (houtlook verbinding). 
 
Een prestatie in innovatie 
 
De focus van Europrovyl kozijnen ligt breder en dieper dan puur de productie van kunstof kozijnen. Samen met u verkennen we mogelijkheden, realiseren we maatwerkeisen en maken we mogelijk wat niet eerder werd vertoond. Van productie tot en met montage leveren wij de beste kwaliteit en oplossingen. 
 
Waarmaken wat we beloven 
 
Europrovyl kozijnen kent de belangen in de bouw. Bij uw nieuwbouw- en renovatieprojecten grijpt uw planning als een goed geolied raderwerk in elkaar. Ons aandeel daarin is betrouwbaar en verifieerbaar. We doen wat we beloven en onze direct en altijd aanspreekbare projectleider bewaakt, stuurt bij, keurt, corrigeert en informeert. 
 
Historie 
 
Niet alleen onze producten spelen in op uw wensen. Europrovyl kozijnen gaat verder: 
 
 
2012 Europrovyl kozijnen gebruikt Revit in BIM projecten 
2011 Europrovyl kozijnen introduceert de EuroProDorpel® (hardsteen look) 
2010 Introductie van het Cube CLK 
2010 Innovatie Brandwerende Kozijnen (60 minuten) 
2009 Innovatie Brandwerende Kozijnen (30 minuten) 
2007 Introductie van het Europlus CLK Kozijn® 
2003 Europrovyl kozijnen introduceert het Nieuwbouw Concept® 
2000 EuroSpeed Concept® wordt geïntroduceerd 
2000 Europrovyl kozijnen wordt onderdeel van Doorwin 
1998 Introductie van het Authentiek Kozijn® 
1988 Europrovyl kozijnen introduceert Holland 100® (verdiept profiel) 
1970 Oprichting van Europrovyl kozijnen 
 
 
Met vele decennia bewezen historie, circa 100 vakkundige medewerkers en de productie van gemiddeld 150 kozijnen per dag, mag Europrovyl kozijnen zich een van de grootste fabrikanten van kunstof kozijnen in ons land noemen. Naast producent zijn wij vooral innovator en meedenker met de kwalitatief hoge eisen van Bouwend Nederland. 
 
Hogere isolatie-eisen 
 
Per 1 maart 2013 zijn de isolatie-eisen in Bouwbesluit 2012 voor nieuwe woningen en andere gebouwen aangescherpt. Ramen, deuren en kozijnen moeten dan minstens voldoen aan een U-waarde van 1,65 W/m2.K; tot 1 maart 2013 was dat 2,2 W/m2.K 
 
De scherpere isolatie-eisen zijn ingevoerd met het oog op de vereiste energiezuinigheid van nieuwe gebouwen. Met deze hogere eisen is meer aandacht nodig voor het ontwerp en de uitvoering van constructieonderdelen in de thermische schil van een nieuw gebouw. 
 
 
Montagetraining mogelijk! 
 
Bij hoogwaardige kunstof kozijnen hoort ook een juiste montage zodat er een goed eindproduct ontstaat. Onwetendheid bij met name het monteren van glas kan na verloop van tijd problemen opleveren omdat de aannemer vaak monteert vanuit de 'houtgedachte'. Het juist monteren van de kozijnen voorkomt problemen en bevordert de levensduur van kozijnen en deuren. 
 
Europrovyl kozijnen biedt corporaties, dealers en kleine aannemers trainingen aan om kleine aanpassingen uit te voeren aan deuren en kozijnen. Op deze manier zijn klanten minder afhankelijk van de expertise van Europrovyl kozijnen en kunnen ze zelf kleine storingen verhelpen.