Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen
J J Gaarthuis Aannemersbedrijf BV in
Castricum
[Terug naar plaats Castricum]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunstofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunstofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

J J Gaarthuis Aannemersbedrijf BV
Heereweg 20
1901MD Castricum

tel: 0251-657447

Extra informatie

J J Gaarthuis Aannemersbedrijf BV is een aannemersbedrijf gevestigd in Castricum. De werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouw-, renovatie- en onderhoudwerkzaamheden aan gebouwen en woningen, welke voornamelijk in Castricum en omstreken worden uitgevoerd. Hierbij wordt gewerkt met een team van vaste medewerkers en bedrijven.   
Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk particulieren en bedrijven. 
 
Wij over het bedrijf 
 
 
Doelstelling 
 
J J Gaarthuis Aannemersbedrijf BV  
heeft als doelstelling met een gestage groei, in de regio Castricum, bouwwerken te realiseren waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Het behouden van een goede relatie met onze vaste opdrachtgevers en nieuwe klanten is hierbij een pre. 
 
Personeel 
 
J J Gaarthuis Aannemersbedrijf BV bestaat uit een team van vaste medewerkers. Ook werken wij samen met een geselecteerde groep van stucadoors, loodgieters en electriciens. Op kantoor worden wij ondersteund door een administratieve kracht. 
 
 
Historie 
 
J J Gaarthuis Aannemersbedrijf BV is een zelfstandige onderneming die sinds 1993 actief is in de regio Castricum en omstreken. 
 
 
Het bedrijf begon oorspronkelijk in 1993 onder de naam Aannemersbedrijf Gaarthuis, maar in 1995 ondergaat het bedrijf een naamsverandering. De nieuwe naam "Aannemersbedrijf J.J. Gaarthuis BV" wordt op dit moment gevoerd. Tot op heden is Jos Gaarthuis directeur van het bedrijf.

Specialiteit
  • Dakwerk  
  • Kozijnen  
  • Bouwtekening  
  • Dakkapellen  
  • Deuren  
  • Kantoor  
  • Maatwerk  
  • Ramen